Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Leo Linkesch, responsabil pentru Businessul Marangoni în Europa de Est, premiat la Recircle Awards 2021

Luna trecută s-au decernat premiile Recircle Awards 2021, susținut de comunitatea reșapatorilor de anvelope. Eveniment global pentru sectorul anvelopelor în ceea ce privește inovația în sustenabilitate, procese de producție, management și servicii, Recircle Awards s-a aflat anul acesta la prima ediție, desfășurată online.

Câștigătorii au fost desemnați în urma voturilor înregistrate online, nominalizații fiind stabiliți de un comitet alcătuit din specialiști și jurnaliști specializați în domeniul  anvelopelor și în special al reșapării.

Premiul “Angajatul Anului” a revenit lui Leo Linkesch,manager regional Marangoni Retreading Systems pentru Europa de Est, inclusiv Federația Rusă și alte țări din fostul bloc sovietic. Leo Linkesch lucrează pentru producătorul Italian de tehnologie de reșapare Marangoni din 1998, dar primele legături cu compania le are încă din 1994. Încă de la începutul carierei, Leo a contribuit semnificativ la crearea și expansiunea rețelei Marangoni de reșapatori independenți din Estul Europei

Puteți urmări ceremonia de premiere și speech-ul câștigătorului acestei categorii la linkul de mai jos:

Articole similare

Ad