Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Marangoni și CEAT, excelență în reșaparea de anvelope de camion și autobuz

Marangoni S.p.A., lider global în industria reșapării anvelopelor, a încheiat un parteneriat strategic cu CEAT Limited, un producător de anvelope de top, cunoscut pentru angajamentul său față de satisfacția clienților. Această colaborare își propune să ofere clienților o experiență îmbunătățită, oferind soluții inovatoare și fiabile de reșapare a anvelopelor pe piața indiană.

„Marangoni așteaptă cu nerăbdare să își unească forțele cu CEAT pentru a propune clienților indieni o reșapare premium, pornind de la anvelopa (carcasa) CEAT de înaltă calitate și tehnologia Ringtread de la Marangoni. Acesta va fi un pas important pentru îmbunătățirea competitivității companiilor de transport indiene. Pe baza acestei experiențe, CEAT și Marangoni intenționează să exploreze oportunități comune și pe alte piețe”, a declarat Matthias Leppert, COO MARANGONI Group.

„CEAT și Marangoni și-au unit forțele într-un parteneriat care schimbă jocul, care își propune să revoluționeze soluțiile comerciale pentru anvelope. Prin această colaborare, intenționăm să oferim o soluție unică pentru clienții de anvelope comerciale premium, oferind produse și servicii de înaltă calitate pentru a optimiza operațiunile flotei, reducând în același timp costurile totale. Cu expertiza CEAT în producția și distribuția de anvelope, combinată cu experiența vastă a MARANGONI în reșapare și managementul flotei, alianța este pregătită să răspundă cerințelor în evoluție ale industriei anvelopelor comerciale.

Împreună, ne angajăm să oferim soluții durabile și ecologice pentru a stimula eficiența și responsabilitatea față de mediu”, a subliniat Saurav Mukherjee, Senior VP, Global Sales and Supply Chain, CEAT Limited. Cu peste 70 de ani de experiență în sectorul reșapării anvelopelor, Marangoni S.p.A. aduce în parteneriat sistemul unic Ringtread, cunoscut pentru procesul de reșapare fără îmbinare, care asigură performanțe superioare, fiabilitate excepțională și durată de viață extinsă a anvelopei.

Articole similare

Ad