Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Lödige Industries își dublează unitatea de producție din România

Lödige Industries, unul dintre principalii furnizori globali de sisteme logistice, își extinde semnificativ capacitățile de producție în Brașov, România.

Planurile companiei prevăd o dublare a suprafeței de producție cu peste 4.000 de metri pătrați, precum și construirea de birouri și grupuri sanitare suplimentare. Construcția noii clădiri a început la sfârșitul primului trimestru al anului 2023, iar operațiunile de producție în noua clădire sunt așteptate să înceapă spre sfârșitul acestui an.

Începând cu anul 2006, fabrica din Brașov a Lödige Industries a fost specializată în producția de mașini de ridicare și manipulare, cum ar fi mese de ridicare, stații de lucru de ridicare, docuri pentru camioane și conveioare. Aceste echipamente sunt instalate în terminale de transport aerian de marfă, sisteme de parcare auto și sunt folosite ca echipamente de manipulare a materialelor în proiecte pentru piața globală.

În prezent, Lödige Industries are peste 100 de angajați în Brașov, care lucrează în domeniile producției, ingineriei și vânzărilor. Ca parte a extinderii, compania intenționează să angajeze personal suplimentar pentru a accelera producția în noua clădire până la sfârșitul acestui an.

„Brașovul s-a dezvoltat într-un pilon important alături de fabrica noastră din Scherfede. Datorită comenzilor în creștere, extinderea capacităților noastre de producție este următorul pas logic și un angajament pe termen lung.”,

a subliniat Luana Costescu-Guran, Director General la Lödige Industries.

Articole similare

Ad