Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

LogiMAT merge mai departe: industria de logistica se reuneste pe 10-12 martie 2020 la Stuttgart

Institutul Robert Koch (RKI), Agentia Guvernamentala Germana responsabila de controlul si preventia bolilor, a anuntat ca riscul privind infectarea cu coronavirus a populatiei germane se mentine intre scazut si mediu. De asemenea, Autoritatea de Sanatate din Esslingen nu vede un risc ridicat pentru expozantii si vizitatorii care vor veni la Centrul de Conventii Messe Stuttgart, astfel ca LogiMAT ramane pe agenda internationala si isi va deschide portile intre 10 si 12 martie a.c. Peste 1.640 de expozanti sunt asteptati sa participe si doar cativa si-au anulat prezenta, mai ales din China si din Italia.
Politica „celulei de criza“ din cadrul guvernului german privind coronavirusul este ca toate evenimentele de anvergura care sunt planificate sa nu se anuleze. Aceasta politica este sustinuta de Asociatia Germana a Industriei de Targuri si Expozitii (AUMA). Situatia este monitorizata in permanenta si se evalueaza riscul la care este expusa populatia germana. Persoanele care au fost cu 14 zile inainte de inceperea evenimentului in zonele evaluate ca fiind „de risc ridicat“ nu vor putea intra in targ. Toti expozanti iau fost anuntati de aceasta masura si, din acest motiv, 72 de companii si-au anulat participarea pana la 1 martie a.c., inclusiv 7 din Italia si 41 din China.
EuroExpo, organizatorul evenimentului, a anuntat ca va lua masuri suplimentare de protectie, ce prevad instalarea de dezinfectati si campanii puternice de informare cu privire la utilizarea spatiilor publice si la lipsa contactului direct cu alte persoane. Astfel, vor fi descurajate inclusiv strangerile de mana.

Articole similare

Ad