Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

LogiMAT 2024: Jungheinrich prezintă o nouă serie de transpaleți electrici pietonali

Jungheinrich prezintă zilele acestea la LogiMAT noua serie de stivuitoare electrice cu platformă pietonală EJC 1i. Datorită utilizării bateriilor Litiu-Ion și a unui design complet nou, stivuitoarele se caracterizează prin dimensiuni compacte, capacitate reziduală și performanțe semnificativ crescute.

Pe lângă avantajele cunoscute, precum capacitatea de încărcare rapidă și intermediară, funcționarea fără întreținere și durabilitatea, stivuitoarele din noua serie EJC 1i beneficiază de baterii cu densitate energetică ridicată, ce conferă flexibilitate și eficiență în operare, și care necesită puțin spațiu de depozitare la bord, de aici rezultând și dimensiunile compacte ale utilajelor.

Versiunea XS a modelului EJC 112i cu baterie de 100 Ah are, de exemplu, o dimensiune L2 de numai 604 mm. Adică cu 68 mm mai puțin decât cea mai compactă versiune a modelului predecesor. Chiar și cu o baterie mare de 200 Ah, noul EJC 112i rămâne mai compact, cu o dimensiune L2 de 654 mm. În special pe culoarele înguste și în zonele de depozitare, rezultatul este o rază de întoarcere impresionantă, care permite chiar și utilizatorilor neexperimentați să manevreze echipamentele din seria EJC 1i cu ușurință, precizie și siguranță.

Reducerea înălțimii totale a noilor stivuitoare electrice cu platformă pietonală determină îmbunătățirea semnificativă a vizibilității asupra furcilor, a încărcăturii și a mediului de lucru. Totuși, deși stivuitoarele din seria EJC 1i sunt mai compacte și mai mici decât modelele precedente, stabilitatea nu a avut deloc de suferit, ci dimpotrivă. Distribuirea inteligentă a greutății în cadrul șasiului stivuitorului și optimizarea asociată a centrului de greutate al acestuia, precum și prin utilizarea unor noi profile de catarg au ca rezultat o creștere considerabilă a capacității de încărcare reziduală de până la 250 kg sau 62,5%. Iar datorită unei pompe mai puternice, noile stivuitoare au, de asemenea, o viteză de ridicare cu aproximativ 50 de procente mai rapidă. În plus, Jungheinrich a crescut semnificativ viteza de coborâre.

Echipamentele din seria EJC 1i sunt disponibile cu baterii Litiu-Ion în cinci capacități diferite: 50, 100, 105, 150 și 200 Ah. Toate modelele sunt echipate cu încărcătoare încorporate pentru o încărcare flexibilă la orice priză, clienți având posibilitatea să aleagă între diferite clase de putere: 15, 35 sau 70A.

Seria Jungheinrich EJC 1i este disponibilă în mai multe variante, dintre care amintim EJC 110i/112i – stivuitorul standard, având capacitate de transport de până la 1.200 kg și o înălțime de ridicare de până la 4,70 m și EJC 110zi/112zi, cu ridicare suplimentară și capacitate de încărcare de până la 1.600 kg. Pentru sarcini simple de stivuire, Jungheinrich lansează, de asemenea, o variantă de model cu catarg mono, care atinge înălțimi de ridicare de până la 2 m, cu un tonaj de până la 1.000 kg. O versiune suplimentară cu șenile largi este potrivită pentru manipularea suporturilor de sarcină speciale, a paleților închiși și pentru transportul transversal al europaleților. Special pentru vânzările online, Jungheinrich a proiectat EJC 010i preconfigurat și, prin urmare, disponibil rapid, pentru aplicații ușoare și ocazionale. Acesta poate transporta încărcături de până la 1.000 kg și atinge înălțimi de ridicare de până la 3,60 m.

Articole similare

Ad