Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

LogiMAT, un targ international de intralogistica

Anuntul ca CeMAT se va tine la Hanovra din doi in doi ani, prin rotatie cu LogiMAT, Stuttgart, a facut ca targul din Stuttgart sa devina la fel de important pentru intralogistica precum cel din Hanovra.
Din cei peste 1.600 de expozanti din acest an de la Stuttgart, aproape o treime provin din afara Germaniei, atat din Europa cat si din afara ei. Aproximativ 90 de expozanti vin din Australia, Canada, China, India, Japonia, Coreea, Taiwan si Statele Unite. In ultimul deceniu, LogiMAT a inregistrat o crestere de cinci ori a numarului vizitatorilor internationali si a celor din afara Europei. Anul acesta, organizatorii se asteapta la aproximativ 57.000 de vizitatori.

Pentru a ajuta acesti vizitatori sa gaseasca cu usurinta ceea ce cauta, LogiMAT 2019 va continua traditia gruparii unor expozanti similari impreuna. Cel mai mare grup este format din producatorii de utilaje si instalatii pentru fabrici, care vor prezenta cele mai recente produse si solutii pentru mutarea eficienta a bunurilor in Hala 1, 3, 5 si 7. Tehnologiile definitorii variaza de la vehicule de transport fara sofer, roboti inovativi stationari si mobili, precum si kituri tehnologice inteligente de transportoare la trenuri si la cele mai moderne nave de transport de inalta performanta. Exponatele vor include, de asemenea, servicii IT sustinute care sa asiste in planificarea planificarii si proiectarea instalatiilor si care sa raspunda nevoii de intretinere, intretinere si piese de schimb.
Expozantii care ofera produse complementare si inovatii in domeniul ambalajelor, containerelor, tehnologiei de etichetare si sistemelor de ambalare si de cantarire vor fi in halele 4 si 6 pe axa sudica. Vizitatorii se pot astepta la un spectru larg de produse si servicii – de la ambalajele stretch turnate noi pana la balantele 3D de gravitatie si de dimensionare 3D de marfa atat in modele mobile cat si in plafoane. Se vor afisa imprimante de securitate digitale, etichete contrafacute si imprimante RFID extinse, etichete si aplicatii, alaturi de solutiile pentru logistica urmatorilor generatii pentru insulele de ambalare reutilizabile si semi-automate.
Furnizorii de solutii software de intralogistica, cel de-al doilea cel mai mare contingent expozant la LogiMAT 2019, vor fi in salile 6 si 8 pentru a prezenta o varietate de modele de sisteme de management a depozitului, inclusiv noi caracteristici pentru procese complet integrate si aplicatii de ultima ora, puterea inteligentei artificiale (AI). In plus, vizitatorii vor gasi solutii inovatoare in domenii atat de diverse, cum ar fi realitatea augmentata (AR) industriala, telematica si managementul transporturilor, sistemele de management al securitatii informatiilor (ISMS) si cele mai recente solutii software pentru controlul vamal, al transportului maritim si al exportului.
In salile 7, 9 si 10 vor putea fi gasiti cei mai importanti producatori de stivuitoare din lume, care vor prezenta cele mai noi inovatii in stivuitoarele si accesoriile aferente, sistemele de asistenta si sisteme de gestionare a flotei, sistemele de transport fara conducator auto si bateriile si energia solutii de management. Au fost anuntate numeroase inovatii noi, inclusiv transpaletele cu platforma joasa, stivuitoarele de pietoni si articulat pentru paleti, camioanele multidirectionale si camioanele cu motor cu ardere interna care corespund emisiilor standard de nivel 5.
Un alt punct de interes al LogiMAT 2019 va fi „Innovation Made in Germany“ in Sala 2, un stand comun in care se vor prezenta produse si solutii inovatoare in domeniile distributiei, fluxului de materiale si software / IT. Aceeasi hala va cuprinde si TradeWorld, platforma profesionala pentru procesele comerciale, cu oferte din intreaga lume a comertului electronic si omnichannel.

Articole similare

Ad