Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Maersk va achizitiona Performance Team pentru 545 de milioane de dolari

A.P. Moller-Maersk a ajuns la un acord pentru achizitionarea Performance Team, un furnizor de servicii de logistica 3PL din Los Angeles. Acordul de 545 de milioane de dolari, care este supus aprobarilor de reglementare si care e asteptat sa incheie pe 1 aprilie, ar consolida si mai mult capacitatile gigantului global de transport maritim, oferind clientilor solutii end-to-end.
Performance Team, care a avut venituri de 525 de milioane de dolari in 2019, este specializata in solutii de distributie B2B si B2C pentru canalele de retail, en-gross si e-commerce. Compania opereaza 24 de depozite in locatii strategice ale lantului de aprovizionare. „Prin aceasta achizitie, investim in capacitati operationale premium pentru a stimula in mod semnificativ oferta noastra de depozitare si distributie existenta”, a declarat Vincent Clerc, CEO al departamentului Ocean & Logistics al A.P. Moller-Maersk. „Acest lucru ne va consolida capacitatea de a furniza produse si solutii care satisfac nevoile clientilor nostri pe intregul lant de aprovizionare. Cu platforma sa puternica, Performance Team este alegerea potrivita pentru A.P. Moller-Maersk, deoarece completeaza propunerea actuala de depozitare si distributie catre clientii din America de Nord si va permite cresterea viitoare."
Maersk vizeaza componenta de depozitare si distributie pentru a oferi mai multe optiuni si flexibilitate clientilor sai de transport pe ocean. „Mergem pana la capat pentru clientii nostri, oferindu-le noi modalitati de a-si optimiza lanturile de aprovizionare, de a-si dezvolta afacerea de e-commerce si de a gasi optiuni de depozitare si distributie”, a spus directorul general regional al Americii de Nord al Maersk, Narin Phol. 

Articole similare

Ad