AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Managementul flotei, un cub in care costurile sunt latura cea mai vizibila

Pythia International Logistics a organizat la Bucuresti un nou seminar dedicat managementului flotelor, cu participarea lui Paul Lauria, presedintele Mercury Associates, care are o experienta de 31 de ani in transport si consultanta in managementul flotei.
Seminarul a inclus studii de caz din experienta Mercury Associates pe pietele nord-americane, unde are peste 600 de clienti cu flote de pana la 200.000 de vehicule si echipamente, inclusiv Posta SUA si a Canadei sau departamentul de aparare al SUA.
In ceea ce priveste partea teoretica, despre care veti putea citi mai multe, ca si despre studiile de caz, pe site-ul nostru si in numarul urmator al revistei Tranzit, cei care se ocupa de managementul flotei trebuie sa porneasca de la ideea simpla ca nu poti administra ceva ce nu vezi, nu cunosti.

Din pacate, insa, exista inca multe firme care nu isi cunosc costurile cu flota auto, astfel ca nu stiu daca acestea sunt la un nivel corect sau mai pot fi reduse, si cum anume. De exemplu, Mercury Associates are clienti care cheltuiesc peste un miliard de dolari pe an pentru distributia produselor lor, dar nu stiu exact pe ce sunt cheltuiti banii si astfel …

Articole similare