Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Marangoni isi extinde activitatea in Benelux

Marangoni Retreading Systems anunta extinderea activitatii sale in Benelux prin intermediul noului parteneriat cu Tire Plan Europe, parte a grupului Kargro

Tire Plan Europe BVBA, infiintat in 1988, a devenit de-a lungul anilor unul dintre principalii actori din regiune specializati in procesul de pre-vulcanizare. Compania a fost de la inceput o franciza afiliata Bandag, unul dintre principalii competitori din industria sistemelor de resapare. Recent, Tire Plan Europe a decis sa faca fata viitoarelor provocari prin aderarea la reteaua Ringtread, semnand in acest sens un acord de exclusivitate pentru utilizarea in regiune a tehnologiei premium de resapare a Marangoni.

Oferta Tire Plan s-a bazat intotdeauna pe produse premium, de inalta calitate, iar acum, facand acest pas, ea va fi si mai competitiva. Unitatea de productie din Kalmthout, in apropiere de Anvers (Belgia), fabrica anual aproximativ 16.000 de anvelope resapate din materiale pre-vulcanizate. De asemenea, Tire Plan detine si o unitate de resapare la cald in Montfoort (Olanda), care foloseste de multi ani compusi de la Marangoni.
In ultimele saptamani, Marangoni Retreading Systems i-a furnizat noului partener echipamentul si suportul necesar pentru ca sistemul Ringtread sa devina cat mai repede operational si eficient. „Ringtread a fost principalul motiv pentru care am ales Marangoni. De fapt, datorita inelelor pre-vulcanizate si absentei imbinarii obisnuite, anvelopele refacute cu ajutorul acestei tehnologii sunt diferite de toate celelalte de pe piata“, afirma Jenny Nouws, director administrativ si de vanzari interne la Tire Plan Europe.
O actualizare suplimentara a capacitatilor fabricii de resapare este deja programata pentru septembrie urmator, moment in care va fi instalat un RingBuilder 3003, o masina complet automatizata, cu aplicatie Ring, care permite extrudarea amestecului de cauciuc direct pe carcasa, pentru a umple craterele, aplicand astfel un inel care conduce in timp record la o anvelopa pregatita pentru vulcanizare. „Consideram parteneriatul cu Marangoni o oportunitate pentru dezvoltarea business-ului, un prilej de a oferi clientilor nostri cea mai buna resapare, datorita produselor de inalta calitate realizate cu tehnologia Ringtread de ultima generatie. Asteptam cu nerabdare un parteneriat de succes pe termen lung“, a evidentiat Ko van der Heijden, director Tire Plan Europe, rolul asumat de Marangoni.

Parteneriat de durata in Romania cu PneuMaxx
Reamintim ca pe piata romaneasca furnizorul anvelopelor de camion resapate cu tehnologie Ringtread de la Marangoni este de sapte ani PneuMaxx, companie care ofera solutii ideale pentru flotele de autovehicule comerciale, inclusiv posibilitatea de achizitie a pneurilor in rate, pe baza de contract. Resaparea se face in fabrica proprie, folosind materiale si procedee de cea mai inalta calitate, si an de an procesul de resapare a anvelopelor pentru autovehicule comerciale este tot mai inovativ, pentru a oferi cat mai multa fiabilitate, durabilitate si siguranta si pentru ca pneurile sa fie cat mai prietenoase cu mediul.
La recomandarea specialistilor Marangoni, PneuMaxx a introdus in 2019 noua banda de resapare Leader Tread, ce ofera o gama larga de modele destinate aplicatiilor on/off road, modele care sunt actualizate periodic, pentru a raspunde celor mai exigente cerinte ale clientilor.
www.pneumaxx.ro

Articole similare