Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement

Marea Britanie oferă drept de muncă temporar pentru 300 de șoferi de cisterne

Guvernul Marii Britanii deschide porțile pentru 300 de șoferi de cisterne în încercarea de a stopa criza combustibilului. Aceștia vor avea drept de muncă temporar, până la finalul lunii martie 2022.

De asemenea, începând din această săptămână 200 de militari au fost detașați în cadrul „Operațiunii Escalin”, inclusiv 100 de șoferi, pentru a oferi sprijin temporar în încercarea de a reduce presiunea asupra benzinăriilor, a mai anunțat guvernul britanic. În plus, față de cei 300 de șoferi profesioniști cu atestat ADR cărora li se va permite să lucreze temporar în Marea Britanie, autoritățile oferă vize temporare și altor 4.700 de șoferi de transport de alimente, care pot sosi în Regatul Unit până la finalul lunii octombrie, cu plecare până la 28 februarie 2022.

Pentru cei 300 de șoferi, companiile de transport ar putea depune cererile la Ministerul Afacerilor Economice, apoi se va emite un contract de muncă după controlul imigrației.

Vize sunt oferite și altor 5.500 de lucrători în domeniul avicol, care pot veni de la finalul lunii octombrie și pot rămâne până pe 31 decembrie.

Articole similare

Ad