Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MBE România, franciza de logistică și fulfillment, va crește cu încă 5 noi agenții în 2022. Compania țintește venituri de 10 milioane de euro în următorii 6 ani

MBE România, furnizor de soluții integrate de ambalare, curierat, logistică, fullfilment, invită românii din diaspora, interesați să revină în țară, să analizeze beneficiile oferite de  Mail Boxes Etc (MBE), care la nivel internațional a raportat venituri  de 1 miliard USD în 2020,  în perspectiva dezvoltării lor ca antreprenori în România.

Lansată în România în 2019, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor companiilor mici și medii dar și persoanelor fizice, MBE România își propune să dubleze numărul agențiilor în 2022 și să atingă o cifră de afaceri de 10 milioane de euro, în primii zece ani. În 2021, rețeaua MBE în România a crescut la 5 agenții, două în București și câte una în Cluj, Bacău și Negrești-Oaș, în ciuda contextului economic provocator. Omul de afaceri Adrian Minea, care deține Bipmobile, companie de transport internațional de mărfuri, cu o cifră de afaceri anuală de peste 15 milioane de euro, spune că MBE are ca obiectiv local dezvoltarea a încă cel puțin 5 agenții până la finalul anului viitor.

„MBE este soluția potrivită pentru acei români care vor să demareze propria afacere dar nu dispun de un capital mare sau vor să învețe să facă business și să devină antreprenori, fără riscurile inerente oricărui început în afaceri. MBE oferă viitorului francizat asistență și suport nu doar din perspectiva amenajării spațiului ci și a realizării unui plan de business viabil. Marea noastră bucurie a fost să descoperim că există români plecați la muncă în străinătate care au ales să se întoarcă definitiv în România pentru că au descoperit MBE România”, a declarat Adrian Minea, master-francizorul MBE România, antreprenor de peste 30 de ani. 

Mail Boxes Etc. oferă servicii integrate de ambalare și curierat, logistică și fulfillment, poștă și management poștal, secretariat și customer service, atât pentru companii, cât și pentru persoane fizice. Totodată, compania prestează și servicii de graphic design, print și de marketing, oferind pachete personalizate în funcție de nevoile și preferințele fiecărui client. Astfel, într-o agenție MBE se găsesc trei domenii principale de business în același loc: ambalare și curierat, grafic design și print, micrologostică și fulfillment  cărora, datorită terminației ETC, le pot fi adăugate numeroase alte servicii personalizabile, în funcție de nevoile clienților.

Articole similare

Ad
Ad