Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

McDonald’s intra pe piata din Braila

Lantul de restaurante McDonald’s intra pe piata din Braila printr o unitate de tip drive through situata in cadrul Parcului de Retail Penny, dezvoltat de grupul REWE prin remodelarea unei foste unitati XXL, informeaza C&W Echinox.
Noul restaurant va avea o suprafata de aproximativ 360 m2 si se va intinde pe un teren de circa 1.000 m2, tranzactia de inchiriere fiind intermediata de firma de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox, care gestioneaza si procesul de administrare a parcului de retail. „Dupa inaugurarea parcului de retail Penny Market de la sfarsitul anului trecut, suntem bucurosi sa putem marca pe harta orasului primul restaurant McDonald’s din Braila, in cadrul acestei locatii. Deschiderea lui va intari pozitia comerciala a proiectului, astfel ca ne asteptam la un trafic suplimentar de circa 1.000 de oameni/zi”, a spus Bogdan Marcu, Partner Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox.
 

In cadrul proiectului mai functioneaza magazine operate de retailerii Penny, JYSK si Pepco. Premier Restaurants Romania, compania care opereaza brandul McDonald’s in tara noastra, are o retea de 76 de restaurante in 23 de orase. „Suntem in Braila dupa o investitie importanta si ne dorim sa devenim un partener de incredere pentru comunitate. Cu noul resta  urant, McDonald’s isi mareste familia de angajati cu o echipa locala de 70 de oameni, iar recrutarile continua, deoarece avem mereu o usa deschisa pentru cei ambitiosi,” a declarat Daniel Boaje, director General Premier Restaurants Romania.

Articole similare

Ad
Ad