Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mega Image își deschide depozit dedicat eCommerce

Mega Image a închiriat un depozit cu o suprafață de 4.500 metri pătrați, cu zone de temperatură controlată și spații de birouri, în Chitila Logistics Hub, proiectul logistic dezvoltat în nord-vestul Capitalei de către Globalworth și Global Vision. Proiectul este dedicat comerțului online.

Comercializările offline au încă un viitor incert, în timp ce eCommerce-ul continuă să crească. În acest context, ne bucurăm să le urăm bun venit echipelor Mega Image în Chitila Logistics Hub, unde își vor desfășura activitățile eCommerce”, a declarat Mihai Zaharia, Director Investiții și Piețe de Capital al Globalworth.

Prima unitate de depozitare din Chitila Logistics Hub, cu o suprafață de 23.100 de metri pătrați, a fost livrată în vara lui 2020.

„Suntem onorați că Mega Image, un brand atât de puternic, ne-a ales pentru primul depozit din România destinat comerțului online, într-un context global care a accelerat acest trend al vânzărilor online. Pe lângă spațiile de depozitare, am asigurat construirea și amenajarea spațiilor frigorifice. Sunt anumite zone cu temperaturi de minus 25 de grade, în cadrul spațiului pregătit pentru chiriașul nostru”, a adăugat Șerban Juverdeanu, Head of Development al Global Vision.

Ultimele luni ne-au demonstrat că trebuie să ne adaptăm rapid și să găsim soluții concrete pentru cumpărăturile online, cu livrări acasă într-un timp foarte scurt și în siguranță. Cererea pentru cumpărăturile online a crescut semnificativ în această perioadă și am alocat investiții suplimentare pentru a accelera dezvoltarea noastră pe partea de eCommerce. Venim mai aproape de clienții noștri prin eficientizarea proceselor operaționale, eficientizare care a condus spre creșterea volumului comenzilor susținute de un nou depozit modern situat în apropierea Bucureștiului.”

Adrian Nicolaescu, Vicepreședinte marketing, eCommerce, comunicare și sustenabilitate Mega Image.

Chitila Logistics Hub este localizat în vecinătatea șoselei de centură a Capitalei și a Autostrăzii A1 București-Pitești. Parcul logistic este dezvoltat pe un teren de 13,7 hectare, iar investițiile sunt estimate la 35,4 milioane de euro. Dezvoltarea întregului proiect, a cărui suprafață totală se va ridica la 77.000 mp, se va derula până la finalul anului 2021 și va cuprinde mai multe etape de execuție. Proiectul Chitila Logistics Hub este dezvoltat de Globalworth în asociere cu Global Vision.

Chitila Logistics Hub

Articole similare

Ad