Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MHS Truck Service, investitie de 4 milioane de euro la Oradea

Printr-o investitie de 4 milioane de euro, MHS Truck Service si-a completat reteaua nationala de service MAN si Neoplan, cu o unitate moderna la Oradea, ce cuprinde o suprafata totala de 12.000 m2, dintre care 2.800 m2 sunt alocati cladirii de birouri si atelierului, iar restul de 9.200 m2 sunt destinati parcarii camioanelor care vor veni la service si autovehiculelor noi destinate livrarii.

Situat pe drumul european E60/DN1, in apropierea punctului de trecere a frontierei Bors. Este cel de-al 9-lea atelier din cadrul retelei MHS Truck Service si a fost inaugurat la finalul saptamanii trecute, pe 10 iulie, la Oradea. Din cauza restrictiilor privind COVID-19 impuse de Austria, presedintele MHS Holding, Michael Schimdt, nu a putut fi prezent la inaugurare, insa a transmis un mesaj video: „Decizia de a inaugura sediul de la Oradea in aceasta perioada dificila a venit din dorinta de a sustine sectorul de transport romanesc si de a genera noi locuri de munca in zona respectiva“
 
Atelierul MHS Truck Service Oradea dispune de 4 canale de lucru si un canal destinat verificarii ITP. In atelier vor fi asigurate 16 posturi de lucru pentru specialistii productivi care vor efectua lucrari de mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie si ITP, respectiv un numar de 8 posturi de lucru pentru personalul TESA, in aceasta unitate desfasurandu-si activitatea un numar total de 24 de angajati. Cladirea a fost construita conform standardelor actuale MAN, iar atelierul este autorizat pentru lucrari de service pentru marcile MAN si Neoplan, cu posibilitate de extindere pentru divizia de vehicule comerciale usoare MAN TGE. Atelierul MAN din Oradea va functiona in concordanta cu masurile de siguranta in vigoare, in vederea prevenirii raspandirii virsului SARS-COV-2, la fel ca intreaga retea nationala de ateliere service MHS Truck Service. „Valoarea investitiei in atelierul MAN din Oradea se ridica la 4 milioane euro si reprezinta un pas important in dezvoltarea retelei de service si a marcii MAN in Romania”, a declarat Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus. 


 

Personalul de aici va participa in mod constant la cursurile pentru tehnicienii MAN, organizate prin intermediul celor doua centre de perfectionare din Bucuresti si Sibiu, au mai declarat reprezentantii MHS. Cursurile sunt organizate conform conceptelor MAN Academy si standardelor MAN, cele doua centre de perfectionare din Bucuresti si Sibiu oferind atat cursuri teoretice, cat si cursuri orientate catre activitatea practica. De asemenea, prin intermediul MHS Truck Service Oradea, tinerii din zona de Vest a tarii care doresc sa se inscrie in programul de internship dezvoltat de departamentul de training MHS Truck & Bus Group, vor putea beneficia de o pregatire la cel mai inalt nivel pentru a deveni specialisti in domeniile mecanica, electrica, tinichigerie si vopsitorie pentru autovehiculele MAN. Programul a ajuns deja la a 9-a generatie, care din 2020 continua sub denumirea MANTech2030.

Servicii post-vanzare si tarife speciale pentru vehicule mai vechi de 6 ani
MHS Truck Service Oradea va oferi clientilor sai, pe langa serviciile de service, servicii de vanzare camioane noi si rulate, servicii de Service24, contracte de service, vanzare piese de schimb originale si accesorii MAN, campanii permanente pentru piesele de schimb originale MAN, programul de garantie extinsa a pieselor de schimb, oferte speciale trimestriale de solutii complete de reparatii (pachete pentru piese de schimb si manopera adecvate produselor si sezonului), precum si tarife speciale de manopera pentru vehicule cu vechime mai mare de 6 ani. La evenimentul de inaugurare au fost prezente oficialitati din cadrul Guvernului Romaniei, oficialitati locale, precum si oficialitati din partea producatorului MAN Truck & Bus. Printre acestea s-au numarat Marilen-Gabriel Pirtea, Deputat si Rector al Universitatii de Vest din Timisoara, Dragos CL Preda, secretar de stat cu atributii in comunicare, Ilie Gavril Bolojan, primarul orasului Oradea, Bátori Géza, primarul orasului Bors, George Gabriel Bologan, ambasadorul Romaniei in Italia, si Emil Hurezeanu, ambasadorul Romaniei in Germania. Odata cu acest nou service, reteaua MHS Truck Service si-a extins prezenta la nivel national, celelalte ateliere proprii fiind localizate in Bucuresti, Otopeni, Brasov, Sibiu, Cluj, Timisoara, Constanta si Bacau. De asemenea, in cadrul retelei functioneaza si 5 parteneri de service autorizati in Iasi, Slatina, Oradea, Piatra Neamt si Baia Mare, astfel asigurandu-se o acoperire nationala completa.

Articole similare

Ad