Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mitsubishi Forklift Trucks si-a extins gama de order-picker-e VELiA ES

Mitsubishi Forklift Trucks si-a extins gama de order-picker-e VELiA ES la 8 modele, gratie dezvoltarii a doua noi variante cu furci. Astfel, sistemul standard cu furci ridicatoare OPB20N2X a fost completat de o platforma operativa OPB20N2XP care se poate ridica pana la 850 mm, permitand astfel inaltimi maxime de picuire de 2,5 m. Seria de order-picker-e VELiA ES acopera practic toate cazurile posibile pentru preluarea comenzilor de la nivelul de baza.
Modelul standard cu platforma ridicatoare are capacitati de incarcare de 2 si 2,5 t, la care se adauga o varianta care are atat furci, cat si platforma ridicatoare, de 1,2 t.
Order-picker-ele VELiA ES cu furci pot transporta concomitent doi europaleti sau trei containere metalice cu role. Optional, daca se monteaza furci de 2.850 mm se pot gestiona pana la 4 containere cu role. Furcile se ridica la o inaltime de 800 mm, ceea ce usureaza munca operatorului si creste productivitatea. Volanul Maxius de ultima generatie absoarbe socurile, reducand oboseala bratelor si protejand mainile operatorului. VELiA ES isi adapteaza automat directia de deplasare in functie de miscarile operatorului si reduce viteza in viraje, pentru un plus de siguranta.
Echipamentele VELiA ES pot fi dotate optional cu noile baterii litiu-ion, care nu necesita intretinere si sunt cu pana la 40% mai eficiente decat bateriile cu plumb-acid. Gratie functiei de incarcare rapida, timpul de alimentare a unei baterii li-ion complet descarcate este de doar una-doua ore pentru o incarcare completa, iar in cazul in care se face o alimentare de doar 15 minute echipamentul poate sa mai functioneze fara probleme cateva ore.

Articole similare

Ad