Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Nissan NP300 Navara castiga International Pick-up Award 2016

Nissan a devenit al treilea castigator al acestui prestigios trofeu acordat de membrii juriului International Van of the Year dupa un program intens de teste derulate in vara si toamna acestui an in Spania, Franta, Norvegia, dar si in tarile fiecarui membru al juriului. Noul Navara NP 300 a strans 80 de puncte in urma procesului de votare, devansandu-i astfel pe cei doi competitori din acest an, Mitsubishi L 200 (47 de puncte) si Ford Ranger (39 de puncte).
Noul val de innoiri al pick-up-urilor lansate in acest an a ridicat foarte mult nivelul tehnologiilor disponibile in echiparea standard.
 

„Si, daca luam in considerare si modelele care intra pentru prima data pe acest segment, in anii care urmeaza ne asteptam ca nivelul industriei si al acestei competitii sa creasca foarte mult in viitor”, a declarat Jarlath Sweeney, presedintele IVOTY.
„Acest premiu prestigios incununeaza expertiza de 80 de ani a Nissan in productia de pickup-uri. Testele riguroase efectuate de membrii juriului IPUA au evidentiat caracteristicile noului Navara precum robustetea si inovatia“, a declarat Philippe Guérin-Boutaud, Corporate Vice President, Global LCV Business Unit.
„Nissan este cunoscut de clientii sai din Europa mai ales ca un producator de vehicule 4×4 si crossovere. Noul Navara NP300 reprezinta fuziunea celor doua categorii de produse in care ne este recunoscuta competenta: un pickup care combina robustetea vehiculelor 4×4 cu echiparea sofisticata si eficienta unui crossover. Vreau sa multumesc angajatilor Nissan de pe tot globul pentru contributia lor la castigarea acestui premiu si abia astept sa vad NP300 pe sosele”, a declarat si Ponz Pandikuthira, director Vehicule Comerciale Usoare Nissan Europa.
Printre cele mai apreciate noutati aduse de Navara se numara suspensia multilink, care ofera cel mai inalt confort pentru soferi si pasageri intr-unul din cele mai competitive segmente de utilitare usoare, fara niciun compromis in ceea ce priveste sarcina utila, capacitatea de tractare, caracteristicile off-road si modul general de utilizare a vehiculului fie in interes personal, fie ca masina de companie.
Stilul este ultramodern si dinamic, in timp ce isi pastreaza aspectul important de caraus robust. Cutiile de viteze, atat manuale, cat si automate, sunt foarte eficiente, iar interiorul este similar celui dintr-un autoturism, lista dotarilor de confort fiind foarte lunga. Desi si ceilalti competitori au ridicat foarte mult nivelul echiparilor, functia Around View Monitor, care permite o vizibilitate perfecta in jurul vehiculului, este o echipare specifica pentru noul Navara.
Consumul de motorina a fost cel mai mic la noul Navara (avand un raport excelent intre cuplul ridicat, 450 Nm, si consumul de numai 7 l/100 km, gratie tehnologiei cu doua turbine), vehiculul fiind foarte confortabil atat pe sosea, cat si pe teren accidentat, unde, datorita noii suspensii pasagerii de pe locurile din spate nu mai sunt zgaltaiti ca la multe modele de pick-up-uri existente pe piata.

Articole similare

Ad