Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noi restricții la intrarea în Germania

Institutul German Robert Kocha informează că Suedia și Ungaria se încadrează, de pe 7 martie, din punctul de vedere al autorităților din Germania, în categoria țărilor cu risc mare de infectare cu Covid-19. Asta înseamnă că șoferii de camion care intră în Germania din aceste două țări vor trebui să se înregistreze pe site-ul einreiseanmeldung.de (sau, dacă sunt probleme cu înregistrarea electronică, vor da o declarație scrisă).

Totuși, persoanele care au petrecut mai puțin de 24 de ore în aceste țări sau care petrec mai puțin de 24 de ore în Germania – inclusiv angajații din transport – sunt exceptate de la această înregistrare.

În cazul lucrătorilor din transport există scutiri de la testarea înainte de intrarea în Germania dacă au trecut prin aceste țări fără oprire, dacă sunt în Germani doar în tranzit, dacă persoanele sau mărfurile transportate au stat în aceste zone sau vor sta în Germania până la 72 de ore sau dacă sunt autorizate de autorități competente de sănătate pe baza unui motiv valid de intrare în această țară.

Articole similare

Ad