Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noua Kögel Lightplus Coil ofera sarcina utila mare si posibilitati flexibile de ancorare

Asa cum v-am anuntat saptamana trecuta, Kögel a obtinut trofeul Trailer Innovation la categoria Concept, cu noua generatie de semiremorci cu prelata NOVUM, mai stabile si mai usor de manevrat, cu sarcina utila mai mare, care au cadrul exterior sudat, rezistent la torsiune, cu bare transversale pe intreaga latime, ce pot suporta sarcini utile mari si incarcaturi de dimensiuni reduse, dar de greutate mare.
 

Din aceasta familie face parte si noua Kögel Lightplus Coil, care are o greutate proprie incepand de la 5.420 kg cu echipamente speciale si de 5.790 kg in versiunea de baza si dispune de sistem de ancorare optional Coilfix. Cadrul sasiului are o inaltime a gatului de 120 mm, cu 60 mm mai mica decat a modelului precedent, ceea ce sporeste inaltimea utila. Iar folosirea otelului de granulatie fina de calitate superioara garanteaza o buna stabilitate si durabilitate in ciuda cantitatii mai mici de material folosite.
Cuva are 7.200 mm si permite transportul de bobine cu diametru de 900-2.100 mm si cu o greutate maxima de 27 t repartizata pe 1,5 m. Pentru ancorarea marfurilor sunt disponibile standard doua perechi de buzunare cu stalpi montate in cuva, una in fata si alta la 2.050 mm distanta de ea. Dar modelul expus la IAA include si echipari optionale: opt perechi de buzunare cu stalpi in cuva si opt in cadrul exterior si doua buzunare cu stalpi ca alternativa optionala pentru peretele fata. Iar 13 perechi de inele de ancorare sunt disponibile standard in cadrul VarioFix – cinci cu forta de 2.500 kg si opt cu forta de 4.000 kg. In plus, optional este disponibil sistemul de ancorare Kögel Coilfix, compus dintr-o bara de torsiune, patru stalpi cu sectiune patrata, cu carlige pentru greutati mari si recipiente pentru distantiere, doua distantiere si trei curele si trei chingi pentru ancorare in diagonala.
Modelul care va fi expus la IAA are sistem de eliminare a apei si ghetii de pe tavan, EasyFix, lumini spate multicamera LUXIMA si lumini pentru mers inapoi LED LUXIMA, tampoane de cauciuc, locas pentru sipci incastrabile etc.
Si Kögel Lightplus Coil este disponibila cu FlexiUse, dar si cu echipamente Ro-Ro, caroserie Strong & Go, usa dubla batanta din panouri sandwich rezistente si usoare si forma alveolara, folosita frecvent in aeronautica.

Articole similare

Ad