Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Noul Ford Ranger, actualizat după nevoile de conectivitate și versatilitate

Ford lansează astăzi cel mai inteligent, versatil și capabil Ranger de până acum – oferind clienților un partener de muncă fiabil și un vehicul numai bun pentru viața de familie și aventură.

„Acest pick-up a fost întotdeauna un partener de încredere pentru proprietarii de afaceri mici, fermieri, familii, aventurieri, flote comerciale și multe altele, din peste 180 de piețe din întreaga lume. Iar cu noul Ranger, acesta este momentul nostru de a livra nu doar un produs pe care clienții noștri îl vor adora, ci o experiență permanentă care ne va ajuta să construim relații puternice și de durată cu aceștia. Acesta este pick-up-ul de dimensiuni medii pe care oamenii vor dori să îl dețină și să experimenteze cu el”, a declarat Jim Farley, președinte și director executiv, Ford Motor Company.

Noua generație Ranger va fi disponibilă pentru comandă în Europa la sfârșitul anului 2022. Livrările către clienți se vor face la începutul lui 2023. Actualul Ranger este liderul european al segmentului de pick-up și a stabilit recent un nou record de vânzări, în luna septembrie pentru 2021 cumulat, de 45.539 de unități, cu o cotă de piață de 39,9%.

În România, Ford Ranger este lider al segmentului pick-up pentru al patrulea an consecutiv cu o cotă de piață de 39,5% conform datelor disponibile pentru perioada ianuarie-octombrie 2021. 72% din vânzările Ranger din România sunt înregistrate pe seriile superioare ale modelului, respectiv Limited, Wildtrak, MS-RT si Raptor. Versiunea Ford Performance Ranger Raptor înregistrează aproximativ 30% din total vânzări în 2021.

O prezentare a noului model Ranger puteți citi în ediția de decembrie a suplimentului Tranzit VAN.

Articole similare

Ad