Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

One United Properties adaugă un alt proiect în portofoliul său cu o nouă achiziție strategică

One United Properties (BVB: ONE), lider în investiții și dezvoltare imobiliară sustenabilă în România, a anunțat semnarea unui memorandum pentru achiziționarea unui teren de 21 de hectare în sectorul 4 al Capitalei. Terenul este situat în apropierea parcurilor Tineretului și Carol, precum și la o scurtă distanță de stația de metrou Eroii Revoluției, consolidându-și poziția în dezvoltarea de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație.

Noua tranzacție va marca intrarea companiei One United Properties într-un nou subsegment, așa cum cel al locuințelor premium la prețuri accesibile.

Noua dezvoltare urbanistică urmărește construirea a aproximativ 5.000 de unități, configurate ca un cartier autosustenabil în București. Acest proiect, adresat segmentului premium al pieței rezidențiale, va oferi atât accesibilitate cât și calitate, aducând condiții de trai de înaltă clasă și o varietate distinctă în peisajul imobiliar al orașului.

Amplasarea la doar 10 minute de Piața Unirii, noua dezvoltare va fi ușor accesibilă atât cu mașina, cât și pe jos, beneficiind de multiple puncte de acces și proximitate față de transportul public. Va oferi facilități complete pentru un stil de viață comod și relaxat, inclusiv parcuri, spații verzi, facilități educaționale, centru de fitness cu piscină, piețe, retail cu operatori alimentari, centru comunitar de sănătate și piste de biciclete. Cu un design caracteristic și finisaje de calitate, dezvoltarea păstrează conceptul de comunitate al One United Properties. Prima fază a proiectului este programată să fie finalizată până în 2028.

Asemănător cu proiectele One Floreasca City, One Cotroceni Park și One Herăstrău Towers, noua dezvoltare va fi un simbol al angajamentului companiei în regenerarea urbană. Aceasta va revitaliza o locație abandonată în centrul Bucureștiului, ridicând standardele pentru dezvoltarea viitoare a orașului.

Axarea pe locuințe premium, dar accesibile, reflectă strategia One United Properties pentru o creștere sustenabilă, concentrându-se pe crearea comunităților dinamice și având un impact durabil asupra dezvoltării urbane a Bucureștiului. Acest angajament se conformează nevoilor în schimbare ale pieței, generate de urbanizarea intensificată și creșterea numărului de familii cu două venituri din România, care caută confort și acces la facilitățile orașului. Odată cu extinderea economiilor și creșterea veniturilor personale, există o creștere a cererii pentru proprietăți premium la prețuri accesibile, iar această tendință este în concordanță cu direcția de dezvoltare a companiei.

„De la IPO-ul nostru din 2021, One United Properties a înregistrat o creștere remarcabilă, determinată de cererea ridicată pentru oferta noastră rezidențială premium, după cum o demonstrează succesul unor dezvoltări precum One Cotroceni Park și One Lake District. Înțelegând nevoia de locuințe de înaltă calitate, dar accesibile în București, suntem încântați să ne extindem în subsegmentul superior al pieței de masă. Această mișcare este un răspuns strategic la tendințele pieței și la cererea tot mai mare de opțiuni sustenabile și accesibile de locuit. Avem în vedere această dezvoltare ca fiind mai mult decât o colecție de locuințe; aceasta va fi cea mai mare dezvoltare din istoria companiei noastre, întruchipând ambiția noastră de a crea o comunitate dinamică și sustenabilă, care să stabilească noi standarde în sectorul imobiliar.”,

a declarat Victor Căpitanu, co-CEO al One United Properties.

„Angajamentul nostru față de dezvoltarea rezidențială de lux și high-end rămâne neschimbat, deoarece dezvoltările exclusiviste vor continua să diferențieze One United Properties pe piața rezidențială locală. Cu toate acestea, pe măsură ce continuăm să livrăm proprietăți selecte, ultra-high-end, viziunea noastră strategică se extinde pentru a include dezvoltări la scară extinsă, concepute pentru a satisface nevoile clasei de mijloc în creștere a Bucureștiului și pentru a transforma Capitala.”,

a adăugat Andrei Diaconescu, co-CEO al One United Properties.

Articole similare

Ad