Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Operatiunile Mercedes-Benz Romania se reorganizeaza

Incepand cu 1 ianuarie 2020, subsidiara Daimler din Romania a lansat o noua structura organizationala locala, ca parte a strategiei de dezvoltare sustenabila in contextul viitorului mobilitatii. Astfel, diviziile Cars si Vans raman sub umbrela companiei Mercedes-Benz Romania, iar diviziile Trucks si Buses se constituie intr-o noua organizatie, ce functioneaza sub numele Mercedes-Benz Trucks & Buses Romania.

La nivel de management, Martin Schulz este responsabil in continuare de gestionarea diviziei de autoturisme si conducerea Mercedes-Benz Romania in calitate de CEO, Batiste Pascalin coordoneaza divizia Vans in calitate de Managing Director, iar Valeriu Zaharia devine CEO al Mercedes-Benz Trucks & Buses Romania.
„Noua formula organizationala ne permite sa fim mai eficienti si flexibili din punct de vedere operativ, contribuind astfel la cresterea si dezvoltarea businessului local. Este esential sa ne concentram asupra succesului clientilor nostri si sa ii inspiram cu produse si tehnologii interesante si inovatoare, dar, in acelasi timp, sa punem in prim plan necesitatile pietei locale”, a declarat Valeriu Zaharia, CEO al Mercedes-Benz Trucks & Buses Romania.
Noua structura organizationala urmeaza directia strategica a companiei la nivel global – Project Future. De la 1 noiembrie 2019, Grupul Daimler AG a fost restructurat in trei entitati juridice separate: Mercedes-Benz AG, ce coordoneaza productia de autoturisme si autovehicule comerciale usoare, Daimler Truck AG, ce reuneste portofoliul si serviciile pentru autovehicule comerciale grele si autobuze, si Daimler Mobility AG, responsabila pentru serviciile financiare si potentiale zone noi de business.

Articole similare

Ad