Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

World MediaTrans deschide la Oradea al cincilea său hub

Pe 24 mai a avut loc inaugurarea oficială a centrului cargo logistic World MediaTrans, situat în CTPark Oradea Cargo Terminal. Astfel, World MediaTrans adaugă Oradea în lista hub-urilor prin care oferă servicii integrate de logistică, alături de Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și București.

Noul centrul logistic are o suprafață totală de 7.000 mp și o capacitate de depozitare de 14.000 de poziții de palet, fiind deservit, pentru început, de 45 de angajați. Investiția în dotări și utilare, inclusiv cu sisteme de depozitare modulare inovatoare specifice anumitor industrii, se ridică până în prezent la peste 500.000 de euro.

Noul centru se aliniază politicii companiei de implementare a standardelor ECG (Economy for Common Good), prin achiziția de vehicule electrice pentru manipularea și transportul mărfurilor.

Oradea a fost ales datorită localizării strategice la granița de vest a României și mai ales datorită implicării continue a administrației locale în susținerea mediului de afaceri, inclusiv prin dezvoltarea de parcuri industriale, care fac din oraș o piață importantă pentru logistică și transport, aspect confirmat recent și prin acordarea, de către Forbes România, a titlului BEST CITIES FOR BUSINESS. World MediaTrans este prezentă în Oradea de 25 de ani, iar deschiderea noului centru reprezintă următorul nivel în expansiunea sa, așa cum a declarat fondatorul companiei, Gabriel Lungu. Firma a avut în 2022 o cifră de afaceri de aproape 30 de milioane de euro din servicii integrate de transport, de la transport aerian, maritim, rutier, feroviar, curierat internațional expres, la servicii logistice, și este cotată în top 20 al celor mai dinamice firme românești din domeniu.

Articole similare

Ad