Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ORTEC

Planificarea optimizata a rutelor, crearea scenariilor optime pentru incarcaturi, previzionarea cererii si planificarea personalului – acestea sunt principalele solutii pe care ORTEC le propune cu aplicabilitate in diverse industrii: retail, transport LTL, transport intermodal – marfuri lichide si vrac, logistica containerelor, servicii postale si de curierat, 3PL (Third Party Logistics), industria bunurilor de consum, industria petrolului, gazelor si produselor chimice, industria farmaceutica etc.

Planificarea si optimizarea rutelor
ORTEC Transport & Distribution automatizeaza procesele de distributie avand rolul de a organiza managementul flotei de vehicule si de a sprijini activitatea de livrare in timp real, luand in considerare pozitiile si volumele curente si oferind o imagine completa a orelor de lucru, termenelor de livrare, capacitatilor de incarcare si a resurselor implicate in planificare in general, precum si a alternativelor de evitare a conflictelor de planificare.
ORTEC Shortrec este solutia ideala pentru calcularea optima a rutelor pentru livrarea si ridicarea comenzilor. Acest sistem de planificare automata poate genera imediat un plan pentru urmatoarea zi sau urmatoarea saptamana, iar planul poate fi adaptat ulterior cu usurinta in functie de cerintele planificatorului.
Ambele solutii permit selectarea scenariilor de livrare pe baza costurilor, gestionarea comenzilor urgente in timp util, precum si solutionarea rapida a situatiilor neprevazute: trafic blocat, imbolnavirea soferilor, defectarea camioanelor.

Proiectarea eficienta a incarcaturii
ORTEC LoadDesigner este o solutie de optimizare a spatiului de incarcare proiectata sa eficientizeze procesele fizice necesare la incarcarea marfurilor in unitatile de transport. Aceasta aplicatie software furnizeaza instructiuni de incarcare precise, sprijina planificarea aferenta resurselor implicate in acest proces, reduce timpii de incarcare, imbunatateste procentajul de utilizare a spatiului de incarcare si diminueaza numarul de unitati de transport necesare.

Grad inalt de integrare cu alte aplicatii software
Datorita arhitecturii flexibile, solutiile ORTEC pot fi combinate si integrate cu usurinta in cadrul oricarei infrastructuri de aplicatii software (ERP, TMS, WMS, CRM, sisteme de comunicare mobila etc.).
Un exemplu de succes in acest sens este ORTEC LEO („Logistics Execution Optimizer”), o gama de solutii incorporata direct in SAP®, ce ofera atat functionalitatea de rutare si dispecerizare a vehiculelor, cat si pe cea de dispunere a incarcaturii sau paletilor, avand scopul de a optimiza intregul proces de distribuire a marfurilor de la comanda pana la livrare.
Profitabilitate si costuri operationale reduse
Aplicatiile software dedicate transportului si distributiei furnizate de ORTEC sunt proiectate cu scopul principal de a raspunde nevoilor operationale ale organizatiilor. Pornind de la reducerea costurilor (mai putini kilometri parcursi, mai putin timp alocat planificarii), cresterea calitatii serviciilor oferite clientilor (reactie rapida la cererile acestora, selectarea comenzilor urgente, posibilitatea de a le comunica statusul comenzii in timp real), continuand cu eficientizarea comunicarii intre departamente (transparenta proceselor si operatiilor centralizate intr-un sistem unic actualizat in permanenta, accesul rapid la o suita complexa de rapoarte care pot cuprinde si KPI – Indicatori de performanta), toate acestea reprezinta beneficiile ce pot fi obtinute prin utilizarea solutiilor ORTEC.

Articole similare

Ad