Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pachetul de Mobilitate trimis inapoi in Comisia de Transport

Pachetul de Mobilitate 1 se intoarce in Comisia de Transport, ca urmare a cererii venite de la aproape o treime din membrii Parlamentului European. Acestia si-au motivat cererea pe seama numarului foarte mare de amendamente, care nu ar putea fi parcurse intr-o zi. “Ar dura prea mult dezbaterea si gradul de eroare la vot ar putea fi foarte ridicat, pentru un domeniu extrem de important pentru economia europeana.”
Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a anuntat in deschiderea plenarei de astazi din Parlamentul European ca membrii Comisiei TRAN trebuie sa revina cu propuneri de vot clare, pentru care sa se poata da un vot clar. “Vrem o avem o situatie de vot mai logica si sunt sigur ca TRAN va transa neintelegerile actuale pana la prima sesiune plenara din aprilie, care are loc chiar pe 1 aprilie, la Bruxelles.

Ismail Ertug, raportorul german pe problema accesului la profesie (inclusiv cabotajul), i-a replicat presedintelui Tajani ca neintelegerile din TRAN vor continua si ca nu crede ca intr-o saptamana se va schimba ceva.

Articole similare

Ad