AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PENNY, parteneriat cu Glovo în București și Oradea

Glovo adaugă PENNY în aplicație în București și Oradea și vine în întâmpinarea clienților cu toate produsele existente în magazinele PENNY. Parteneriatul va fi accesibil tuturor utilizatorilor Glovo de astăzi, 25 ianuarie. 

Pe Glovo vor fi disponibile toate produsele din magazinele PENNY, din categorii precum băuturi (apă, sucuri, alcool), mezeluri, lactate, snacks-uri și produse de panificație, dulciuri, ready to eat, produse pentru casă și familie, produse cosmetice, etc. Livrarea, explică Glovo, se va face la clientul final în maxim o oră, nu există comandă minimă, iar tariful este de 15,99 lei în București și 11,99  lei pentru Oradea. În aplicație există aproape 3.000 de parteneri. „Suntem bucuroși că, începând de astăzi, am adăugat PENNY pe lista de parteneri Glovo și suntem convinși de faptul că împreună vom depune toate eforturile necesare pentru fi alături de clienții noștri cu produse de bună calitate și un serviciu la standarde ridicate. Momentan, parteneriatul este existent în București și Oradea, urmând ca în decursul acestui an să extindem parteneriatul la nivel național.”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo CEE.

„Credem că această soluție se pliază foarte bine pe stilul de viață modern și activ al clienților noștri și vom continua să investim în testarea unor astfel de platforme în viitorul apropiat”, declară Daniel Gross, CEO PENNY România.

Articole similare

Ad