Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Peste 60.000 de profesionisti au vizitat LogiMat 2019

Cea de-a 17-a editie a LogiMat a atras peste 60.000 de profesionisti din intreaga lume. Aici au expus 1.624 de companii, mai mult cu 3,8% fata de editia trecuta, din 42 de tari, din care 250 de expozanti au venit aici pentru prima data, pe un spatiu expozitional de peste 120.000 m2.
42,7% dintre profesionistii din industrie care au participat la LogiMAT 2019 au venit cu planuri specifice de investitii. Acest lucru se reflecta in rapoartele privind numeroasele contracte de vanzare care au fost imprimate: aproximativ 22,6% dintre participantii din industrie au semnat un contract la eveniment sau au intentionat sa o faca imediat dupa aceea.
Peste o treime din profesionistii din industrie (35,5%) au venit de la mai mult de 300 km, iar peste 20% au provenit din strainatate, inclusiv 9,5% din Asia. Aproximativ 90 de expozanti au venit din Australia, Canada, China, India, Japonia, Coreea, Noua Zeelanda, Taiwan si Statele Unite – doua treimi din China si Taiwan.

In plus, 86% dintre vizitatori erau trimisi de companiile pe care le reprezentau, dintre care 58% au fost din sectorul industrial si 14,5% comerciantii cu ridicata si cu amanuntul.
„Multi expozanti de la LogiMAT s-au concentrat pe optimizarea proceselor logistice in comert, in special in cel electronic. Intralogistica si comertul ofera reciproc sinergii comune. Cu platforma TradeWorld, LogiMAT se concentreaza pe provocarile logistice unice pe piata de crestere a comertului electronic, acoperind intregul lant de procese din comert“, explica Dr. Petra Seebauer, Managing Director al EUROEXPO Messe- und Kongress-GmbH.

Articole similare

Ad
Ad