Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Platforma RAFO Onesti va deveni cel mai mare centru logistic pentru containere si produse petroliere

Grupul Feroviar Grampet, prin compania Roserv Oil, a cumparat platforma industriala a rafinariei RAFO Onesti, in cadrul unei proceduri publice de valorificare, coordonata de CITR la pretul de 6 milioane dolari.

Pe platforma fostei rafinarii se va construi cel mai mare centru logistic pentru containere si produse petroliere, care va deservi regiunea Moldovei.
Infiintata in noiembrie 2018, Roserv Oil se va concentra pe dezvoltarea la nivel national de terminale logistice atat pe partea de containere, dar si depozite pentru produse petroliere.

Platforma RAFO a fost scoasa la licitatie in mai multe randuri, dar fara succes, asa ca administratorul judiciar a trecut la negocierea directa.
Reserv Oil este controlata de Trans Expedition Feroviar, cu afaceri de 14,3 milioane lei si un profit de 19,7 milioane lei, unul dintre cei mai mari propietari si administratori de infrastructura feroviara privata din Romania, parte a grupului Grampet.

Grupul Grampet cuprinde Grup Feroviar Roman si mai multe companii din domeniul proiectarii, producerii, repararii, modernizarii de material rulant, precum Electroputere VFU, Reloc Craiova, Reva Simeria.

Articole similare

Ad