AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Producătorul de feronerie Blum închiriază 2200 m2 în CTPark Bucharest North

CTP va amenaja în CTPark Bucharest North, în zona Ștefănești, un depozit cu o suprafață de 2.200 m2 pentru filiala producătorului austriac de feronerie pentru mobilă. Blum România își extinde astfel spațiul existent de depozitare pentru a putea răspunde creșterii înregistrate în ultimii ani în industria producției de feronerie pentru mobilier, care s-a reflectat și în rezultatele financiare ale grupului la nivel global.

Blum deține un showroom în Otopeni, iar locația parcului CTPark Bucharest North, în proximitatea showroom-ului, cât și accesul facil au fost deosebit de importante în încheierea parteneriatului. Noul depozit a devenit operațional în primul trimestru al acestui an și este principalul punct de distribuție pentru toate produsele din portofoliul companiei.

Proximitatea față de showroom-ul nostru din Otopeni, accesul facil, cât și posibilitatea de a ne extinde pe viitor spațiile logistice au reprezentat punctele cheie atunci când am optat pentru CTPark Bucharest North. Am apreciat extrem de mult și disponibilitate echipei CTP și capacitatea lor de a răspunde rapid tuturor solicitărilor noastre specifice” , a declarat Andrei Emil Miinea, Administrator, Blum România.

CTPark Bucharest North este situat în  zona Ștefănești – Afumați și se află în plin proces de extindere. Parcul industrial are acces facil la principalele drumuri de legătură precum A3, DN2, dar și către București și pune la dispoziția clienților opțiuni flexibile, începând de la suprafețe de 500 m2, pentru închiriere pe termen mediu și lung.

Articole similare

Ad
Ad