Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dentstore, lider în distribuția de echipamente dentare, se extinde la 8.500 mp la CTPark Bucharest

Dentstore a crescut de aproape cinci ori suprafața totală a spațiului pe care l-a ocupat pentru prima dată în parc în 2018

CTP, cel mai mare dezvoltator, proprietar și administrator de proprietăți industriale și logistice din România după suprafața închiriabilă brută (GLA), a semnat un nou contract cu Dentstore, unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente dentare din România, care și-a extins depozitul la 8.500 mp în CTPark Bucharest.

Parteneriatul dintre CTP și Dentstore a început în 2018, când distribuitorul român de echipamente medicale s-a mutat într-un spațiu de 1.850 mp în CTPark Bucharest, extinzându-se treptat până la 8.500 mp în prezent. Dentstore își distribuie produsele din CTPark Bucharest către clienții săi din România și Bulgaria și este un jucător de top pe piața sa.

„Ne propunem întotdeauna să le oferim partenerilor noștri șansa de a se extinde rapid și eficient în locațiile lor existente. Ajungem să ne cunoaștem chiriașii și să știm ce au nevoie de la spațiul lor, iar atunci când sunt pregătiți să se extindă, îi ajutăm găsind sau construind spații noi în cadrul portofoliului nostru, spații care sunt adesea adaptate la cerințele lor. Acesta a fost cazul Dentstore, care a crescut de la primul depozit de 1.850 mp pe care l-a închiriat în 2018 la spațiul de 8.500 mp pe care îl ocupă în prezent. Povestea Dentstore dovedește încă o dată că abordarea noastră de a fi parteneri cu clienții noștri și de a oferi spațiul potrivit pentru afacerile în creștere rapidă este de succes”, a declarat Nicoleta Gavrilă, Asset & Community Manager la CTP România.

Dentstore are un depozit dedicat în CTPark Bucharest care îi acoperă toate nevoile. Parcul, care oferă aproximativ 570.000 mp de spațiu logistic, este situat în apropierea intrării de vest a Bucureștiului, cu acces direct la autostrada A1, ceea ce sprijină distribuția eficientă a echipamentelor medicale Dentstore.

Bogdan Tufeanu, director general Dentstore, spune: „În 2018, am ales CTPark Bucharest pentru că ne oferă acces ușor la principalele noastre rute logistice, dar și la București, unde se află o mare parte dintre clienții noștri. De atunci, afacerea noastră a crescut și apreciem că am găsit aici atât soluții pentru nevoile noastre de dezvoltare, cât și o echipă dedicată care ne-a susținut pas cu pas în ultimii 5 ani.

Construit în conformitate cu standardele BREEAM, CTPark Bucharest oferă spre închiriere depozite de clasa A, destinate companiilor mici și mijlocii, cu spații flexibile de la 500 mp până la 6.000 mp, dotate cu birouri și toate utilitățile necesare pentru cei care vor să își dezvolte afacerea. 

CTPark Bucharest este un parc divers și foarte dinamic, cu rezidenți diverși, de la prăjitori de cafea și tipografii artizanale până la distribuitori de mașini agricole, feronerie, sisteme de răcire și încălzire, distribuitori online de cosmetice, dispozitive medicale și chiar producători de sisteme de colectare a apei de ploaie și profile de gips-carton.

A evoluat în mod natural de la logistica mare la unități mai mici de last mile, curierat, comerț electronic și retail în general, în principal datorită proximității sale față de una dintre cele mai populate zone ale Bucureștiului, zona de vest, dar și a accesului ușor la centrul orașului, cu stația de metrou Preciziei la doar 6 km distanță. CTPark Bucharest este situat la km 13 al autostrăzii A1, la doar 15 minute de mers cu mașina de stațiile de metrou Păcii și Preciziei. Cu o suprafață totală de 57,9 hectare, din care 570.000 mp construiți, CTPark Bucharest dispune de toate facilitățile necesare, precum cantină, punct medical și o zonă generoasă de spații verzi.

Articole similare

Ad