Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Retailerul italian de produse cosmetice PUPA deschide trei magazine mono-brand

Brandul italian de produse cosmetice PUPA, prezent în România din 2015 printr-o reţea de şase magazine situate în patru oraşe, deschide trei magazine noi în cadrul centrelor comerciale AFI Palace Cotroceni din Bucureşti, AFI Palace Ploieşti şi AFI Palace Braşov, ca urmare a unui acord de închiriere intermediat de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Deschiderea celor trei noi magazine a fost programată de-a lungul lunii noiembrie, unitatea din AFI Palace Cotroceni fiind deja operaţională.

„Deschiderea simultană a 3 magazine în această perioadă dificilă consemnează faptul că România rămâne în continuare atractivă și oferă oportunități bune de dezvoltare pe termen lung pentru retaileri”, a declarat Bogdan Marcu, Partener Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox.

Prin cele trei magazine noi, PUPA îşi face intrarea în două oraşe noi din România, şi anume Braşov şi Ploieşti, acoperind totodata întreg portofoliul de retail al AFI Europe, format din cele trei centre comerciale cu o suprafaţă închiriabilă cumulată de aproximativ 180.000 metri pătraţi.

Pupa Milano este o marcă a grupului italian Micys, înfiinţată în 1975 şi prezentă în peste 70 de ţări, oferind o gamă diversificată de makeup, tratamente cosmetice intensive pentru faţă şi corp, parfumuri, articole pentru baie şi duş, truse de machiaj, etc., cu brevete exclusive pentru formulele sale si tehnologii inovatoare de utilizare a ingredientelor si materialelor.

Articole similare

Ad