Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schmitz isi extinde capacitatea de productie pentru remorci si semiremorci izolate

La sfarsitul lui martie, Schmitz Cargobull a achizitionat o noua presa pentru producerea spumei panourilor Ferroplast, destinata fabricii din Panev?žys (Lituania) si datorita ei capacitatea de productie a crescut de la 10 la 30 de vehicule izolate pe zi. Astfel, clientii vor beneficia de mai multa flexibilitate prin scurtarea termenelor de livrare si prin numarul mai mare de versiuni disponibile, care tin cont mai mult de specificul tarii unde sunt livrate, asa cum a explicat Roland Klement, director tehnic Schmitz Cargobull.
In uzina lituaniana se produc semiremorci cu prelata S.KO, semiremorci frigorifice, dube M.KO pentru camioane si vanuri de la 12 t in sus, dube Z.KO cu axa centrala si dube A.KO, iar capacitatea suplimentara va fi folosita mai ales pentru extinderea gamei de dube si remorci.

Camioanele cu duba M.KO sunt folosite in special in distributia in interiorul oraselor si pentru transport local, iar noua presa pentru spuma va servi mai ales la realizarea lor, sporindu-le proprietatile de izolare. In cazul acestora cadrul boltat garanteaza compatibilitatea cu toti producatorii de camioane, iar modelul gaurilor din cadru permite caroseriei sa fie fixata in punctele specifice ale fiecarui autovehicul, si in functie de sarcina de transport si de cerintele clientilor caroseria poate fi ajustata din punct de vedere al lungimii si al sistemelor de ancorare.

Articole similare

Ad