Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schmitz lansează o nouă izotermă, S.KO Pace Smart, produsă în Marea Britanie

Aceasta este prima semiremorcă Schmitz produsă în Marea Britanie, la Manchester, la fabrica inaugurată anul acesta, și a fost concepută pentru operatorii britanici și irlandezi, cărora la aduce ca principale beneficii reducerea costurilor, a emisiilor de carbon și a timpilor de livrare.

S.KO Pace Smart va fi folosită în primul rând pentru livrarea de colete și de mărfuri sensibile la condițiile de mediu și combină construcția de calitate a Schmitz Cargobull, bazată pe șasiul complet galvanizat Modulos cu garanție anticoroziune de 10 ani, cu panourile inovatoare Struktoplast fagure de miere, care sunt ușoare, astfel încât întreaga semiremorcă are cu 600 kg mai puțin decât modelele similare ale competitorilor, așa cum promit reprezentanții producătorului.

Noul model are trei înălțimi utile posibile, de 2.600, 2.800 și 3.200 mm, volum maxim de încărcare de 108 mc și spațiu pentru 33 de europaleți sau 26 paleți ISO, este certificat complet EN 12642 Cod XL și este disponibile cu numeroase opționale, printre care sisteme de ancorarea mărfurilor, acoperiș translucid, lift și două tipuri de uși. Iar axele Rotos beneficiază de garanție de șase ani sau 1.000.000 km.

Semiremorca dispune de sisteme de fixare a încărcăturii, pentru a proteja coletele, inclusiv plase sau porți de siguranță pentru coletele din spate, și are o rezistență standard a podelei de 5,5 t, cu posibilitate de creștere la 7,1 sau 8 t pentru firmele care transportă încărcături mai grele sau care au nevoie să mute echipamentele de manipulare a mărfurilor.

Iar sistemul telematic Schmitz Cargobull TrailerConnect este oferit standard, pentru conectivitate inteligentă și pentru diagnosticarea rapidă a tuturor componentelor.

Noua semiremorcă a fost comandată deja în număr mare.

Articole similare

Ad