AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad

Schmitz S.KO Coll, acum mai usor de curatat

Modelul S.KO Cool de la Schmitz, lider pe piata europeana a semiremorcilor frigorifice, este disponibil acum cu perete circular pivotant ce reduce mult timpul necesar curatarii, care in cazul produselor alimentare este absolut obligatorie imediat dupa descarcare, astfel ca se poate petrece si de cateva ori pe zi. Dezasamblarea peretelui circular standard dureaza circa 15 minute, dar noul model pivotant reduce timpul la un minut.
 

Acesta poate fi deschis/inchis folosind o incuietoare rapida si o coarda de siguranta il blocheaza si previne deschiderea lui neintentionata in timpul curselor fara incarcatura. Iar un sticker cu instructiunile ii arata soferului cum se folosesc aceste dispozitive. Noul perete poate fi montat pe orice tip de semiremorca.
In ultimii doi ani, Schmitz a conceput numeroase imbunatatiri pentru semiremorca frigorifica, printre care se numara panelurile optimizate cu spuma NX17, pentru izolare mai buna, combinate cu o structura mai robusta, si colturile ranforsate ale usilor, pentru mai multa stabilitate si pentru a facilita deschiderea lor la rampa.

Articole similare

Ad