Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Solutii pentru industria auto: de la materialul de eticheta reciclabil la procesarea imaginilor

Companiile din sectorul tehnologiei de identificare si etichetare auto se confrunta cu provocari similare. Spectrul de solutii ce vor fi prezentate la LogiMAT pe acest segment variaza de la operatorii de date si etichete pana la dispozitive de codare, scriere si instrumente de inregistrare. Vorbim despre coduri de bare, cod QR, imprimante de cod 2D si 3D, integrarea identificarii prin frecventa radio (RFID), sisteme de navigatie si localizare in timp real (RTLS), cu utilizarea ultimelor progrese pe Bluetooth, precum si tehnologie imagistica, scaner si senzor.
Spectrul inovatiilor pentru masurare, etichetare si inregistrare variaza de la noi materiale de etichetare, module suplimentare care transforma celulele de incarcare analoge in sisteme digitale moderne de cantarire si noi sisteme cu jet de cerneala si imprimante industriale, pana la identificarea specializata a solutii cu transpondere RFID si NFC, precum si noi scanere laser RFID si 3D. Logopak Systeme GmbH & Co KG (hala 4, standul F05) prezinta o noua imprimanta pentru solutii de coduri de bare si RFID, precum si solutii de etichetare semi- si complet automate. Neosid Pemetzrieder GmbH & Co. KG (hala 4, standul D05) prezinta NeoTAG® Plug, un nou transponder HF pentru aplicatii RFID, noi transpondere adezive RFID in proiecte individuale, precum si noul steag NeoTAG® pentru fixare cu legaturi de cablu standard.
TOKO Etikettier- und Drucksysteme GmbH & Co. KG (hala 4, standul B05) vine la Stuttgart cu mai multe inovatii, printre care noua imprimanta cu jet de cerneala Epson C6000 cu o caracteristica de distribuire a etichetelor. Pentru mai multa durabilitate, Toko ofera hartie de etichete constand din pana la 50% iarba, precum si etichete de film autoadezive care contin pana la 20% deseuri post-industriale reciclate (PIW) si pana la 30% deseuri post-consum (PCW).
Dynamic Systems GmbH (hala 4, standul D05) ofera informatii despre materiale speciale pentru etichete in aplicatii solicitante. DE-F470 si DE-F480 sunt filme din poliester alb cu finisaj mat si lucios, cu rezistenta ridicata la rupere si la tractiune. Filmul DE-F702 ofera puncte adezive transparente, foarte puternice, concepute special pentru aplicarea pe suprafete dificile si accidentate. DE-F965 este un material compozit alb, lucios, din hartie si poliester fara adeziv, cu rezistenta ridicata la tractiune, ca o varianta standard pentru containerele KLT, iar DE-F379 consta dintr-un material de polipropilena pentru etichetarea si trasarea componentelor industriale si a cablajelor. Dynamic Systems prezinta si un numar mare de imprimante industriale pentru diverse aplicatii.
Cognex Germany Inc. (hala 6, standul B03) prezinta camera inteligenta 3D-A1000, un sistem de procesare a imaginilor pentru masurarea si optimizarea volumului coletelor, iar ProGlove (hala 6, standul D14) si Newland EMEA (hala 6, standul B26) propun cele mai noi utilizari pentru procese de scanare eficiente.

Articole similare

Ad