Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Spatiul expozitional LogiMAT, plin inca de anul trecut

Editia de anul acesta a LogiMAT, ce va avea loc in perioada 19-21 februarie 2011 la Centrul de Conferinte Messe Stuttgart reuneste peste 1.600 de expozanti din peste 40 de tari intr-un spatiu de 120.000 m2 in toate cele zece hale ale centrului expozitional.
Organizatorul evenimentului, EUROEXPO Messe- und Kongress-GmbH din München, a extins pentru prima data spatiul expozitional pentru a include hala 2 si spatiul galeriei in sala 1, adaugand inca 7.500 m2. Iar intreg spatiul expozitional a fost rezervat inca din 2018.

Aflata la cea de-a 17-a editie, Expozitia Internationala de Comert LogiMAT pentru Solutii de Intralogistica si Managementul Proceselor, prezinta profesionistilor din industrie o varietate de produse si solutii fara precedent.
LogiMAT a devenit una dintre cele mai mari expozitii de logistica din intreaga lume, fiind o platforma de comunicare si o expozitie comerciala de lucru pentru contacte de afaceri directe in industria intralogistica. Expozantii din intreaga lume care fac afaceri in Europa Centrala recunosc LogiMAT ca un forum potrivit pentru a-si prezenta noile idei si inovatii. Nu mai putin de 130 de inovatii vor fi prezentate la Stuttgart in premiera.

Articole similare

Ad