AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad

Sprinter a ajuns la a treia generatie

Cea de a treia generatie a Mercedes-Benz Sprinter redefineste standardul segmentului de autovehicule comerciale usoare de dimensiuni mari printr-un design fascinant, siguranta la cel mai inalt nivel, rentabilitate maxima, functionalitati dedicate clientilor si un pachet de solutii de conectivitate care duc sistemul de infotainment si aplicatiile intr-o noua era. Cu toate acestea, fondatorul acestui segment de piata isi arata valoarea prin combinarea tuturor atributelor sale individuale intr-o solutie completa.
 

Noul Sprinter este disponibil in showroom-urile centrelor autorizate Mercedes-Benz din tara, cu preturi  pornind de la 18.655 Euro (fara TVA), pentru versiunea standard cu tractiune fata.
Versiunile de caroserie Furgon, Tourer, pick-up, sasiu, cap-tractor, trei configuratii diferite de tractiune – inclusiv, in premiera, tractiune pe puntea din fata – variantele diferite de cabina, de lungime a caroseriei, tonaj, inaltime a compartimentelor de incarcare si numeroasele optiuni de individualizare, toate acestea permit configurarea autovehiculului intr-o gama larga de posibilitati. Astfel, pot fi configurate peste 1.700 de variante ale noului Sprinter, mult mai multe decat in cazul modelului precedent.
Design fascinant, siguranta la cel mai inalt nivel, rentabilitate maxima,functionalitati dedicate clientilor si un pachet de solutii de conectivitate care duc sistemul de infotainment si aplicatiile intr-o noua era: cea de-a treia generatie a Mercedes-Benz Sprinter redefineste standardul segmentului de autovehicule comerciale usoare de dimensiuni mari. Cu toate acestea, fondatorul acestui segment de piata isi arata adevarata valoare prin combinarea tuturor atributelor sale individuale intr-o solutie completa.
Autovehiculele au fost testate in opt locatii diferite din patru tari, inconditii diverse: de la gerul din Finlanda, altitudini inalte in Anzi, pana la caldura extrema in SUA.

Articole similare

Ad