Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Stamh propune solutii ingenioase de rafturi si solutii automatizate

Intr-o lume dinamica, in care cuvantul de ordine este eficienta, sistemele intralogistice se dezvolta in permanenta, iar interconectarile deschid calea catre procese mai rapide, mai eficiente din punct de vedere energetic, sigure si rentabile in depozite.
Prezent in Hala 1, standul A61, Stamh propune la LogiMAT 2020 tehnologii de varf pentru Industrial, transport and storage robots, Automated Storage Systems (inclusiv rafturi, macarale si conveioare), sisteme integrate de management al depozitarii, Vertical Automated Storage and Retrieval Systems, sisteme dinamice de rulare pentru paleti si cutii, transportoare cu rulouri si curele si sisteme automatizate de sortare, Mobile Racking Systems pentru paleti si materiale lungi, masini robotizate, WMS – Warehouse Management Software, echipamente de ridicare si Professional cleaning machines.
Specialistii Stamh vor oferi gratuit consultanta pe toata durata targului pentru proiectarea de sisteme complexe de automatizare si nu numai, inclusiv software de gestionare a depozitelor.
Se vor oferi solutii pentru maximizarea spatiului de stocare si rentabilizarea depozitului, pentru identificarea interfetelor dintre resursele operationale si cele de productie pentru optimizarea fluxului de lucru in depozit, precum si pentru identificarea tehnologiilor si solutiilor software necesare pentru gestionarea optima a proceselor de depozitare.
Toti cei interesati sunt invitati sa programeze o intalnire la LogiMAT 2020, cu un e-mail la adresa office@stamh.com. Un cod de inregistrare pentru expozitie este disponibil gratuit pentru toti care isi vor anunta vizita.

Articole similare

Ad