AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement

Stefano Albarosa: Tarifele de transport vor crește o dată cu prețul camioanelor, scumpite ca urmare a crizei de microcip-uri, scumpirea materiilor prime și inflația galopantă

Cefin Trucks a “marcat” vânzarea a 2.000 de camioane Ford Trucks în România, prilej numai bun pentru un interviu cu Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks, despre planurile sale de a construi o afacere de vânzări de autovehicule, împreună cu tot setul de servicii de care poate avea nevoie un client: finanțare, închiriere pe termen lung sau scurt, service, telematică, răscumpărare vehicul rulat și revânzarea unui alt autovehicul.

Discuția vizează și o temă de maxim interes pentru transportatori – scumpirea camioanelor – inevitabilă o dată cu creșterea inflației, scumpirea materiilor prime și cererea mare de microcipuri.

Potrivit lui Stefano Albarosa, prețurile la camioane vor crește spre finalul anului cu aproape 20-25% față de anul trecut. Și asta, pe de-o parte, pentru că, dacă ne raportăm la perioada noiembrie 2020-februarie 2020, aceasta este perioada în care s-au înregistrat cele mai mici prețuri la camioane din ultimii 10 ani, în scădere cu aproape 10-15% față de prețurile la camioane în 2019.

CEO-ul Cefin Trucks vorbește și despre viitorul truck-center-urilor în condițiile în care preferința cumpărătorilor s-a mutat pe online și despre surprizele pe care Cefin le pregătește clienților de la începutul lui 2022: platformă de van-sharing, platformă de închieri de camioane, integrarea serviciilor financiare cu cele de vânzări ș.a.

Articole similare

Ad