Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Thermo King premiaza eficienta

Producatorul de sisteme de transport cu temperatura controlata Thermo King a organizat luna trecuta, la unitatea irlandeza de productie din Galway, o conferinta de presa in cadrul careia au fost prezentate noile tehnologii si inovatii aduse produselor in ultimele luni, prin care acestea sunt puse acum, mai mult, in slujba economisirii energiei, precum si a obtinerii unei fiabilitati si durabilitati mai mari. Intalnirea, la care au participat, alaturi de reprezentanti, clienti si dealeri Thermo King, si 45 de jurnalisti din 18 tari, a inclus o mini-expozitie cu rotatii de prezentari pe cinci ateliere, urmata de vizitarea fabricii, activitati ce vor fi detaliate insa in numarul urmator al revistei. In acelasi cadru festiv, diviziei de retail a grupului Musgrave, cel mai mare distribuitor de produse alimentare din Irlanda, i-a fost acordat premiul Thermo King pentru compania cu cea mai buna eficienta operationala si energetica.

 Reprezentantii producatorului de solutii mobile de transport cu temperatura controlata au evidentiat in cadrul conferintei modalitatile prin care transportatorii pot atinge un nivel maxim de eficienta operationala si energetica.
Ca atare, a fost prezentat progresul sistemelor de transport frigorific, inclusiv al unitatilor diesel de refrigerare, al unitatilor cu temperatura auto-controlata, al unitatilor de racire prin metoda criogenarii si al accesoriilor after-market. In plus, lideri din Europa, Orientul Mijlociu, India si Africa au prezentat tendintele din afacerile legate de transport si reglementarile aferente, precum si noile strategii recomandate transportatorilor in scopul reducerii costului total de proprietate a flotelor, printr-o eficienta energetica si operationala sporita.
„Colaboram cu clientii nostri pentru a dezvolta solutii inovatoare, durabile si personalizate, care sa se plieze pe cerintele afacerilor lor, si, in acelasi timp, sa tina pasul cu tendintele industriei si cu normele de reglementare”, a de-clarat Dwight Gibson, vicepresedinte pe solutii de transport pentru camioane si remorci al filialelor Thermo King din Europa, Orientul Mijlociu, India si Africa (regiunea EMEIA), subliniind: „Incepem cu un proces de intelegere aprofundata a nevoilor unice ale fiecarui client. Apoi colaboram indeaproape cu acestia pentru a dezvolta solutii care sa-i ajute sa-si atinga obiectivele caracteristice propriilor afaceri.”

O solutie economica de transport,utilizata in toata Irlanda
Recompensat drept partenerul cel mai eficient al producatorului Thermo King, Musgrave Retail Partners a explicat celor prezenti cum, pentru atingerea unor astfel de performante, a implementat si utilizat in serviciile de aprovizionare a magazinelor SuperValu din toata Irlanda remorci multi-temperatura, cu punte dubla, dupa implementarea experimentala de succes, intai in Dublin si Cork.
In viitorul apropiat, ca rezultat, se asteapta o crestere a capacitatii remorcii cu circa 65%, ca si realizarea unei economii de peste 70.000 de euro pe an in ceea ce priveste costurile cu personalul, combustibilul si cu flota. Remorca de acest tip include spatiu de depozitare atat pentru marfuri proaspete sau congelate, cat si pentru cele aflate la temperaturi ambientale. Inginerii au proiectat noul model astfel incat sa corespunda restrictiilor de inaltime, oferind in acelasi timp destul spatiu pentru o circulatie optimizata a aerului, prin conducte customizate. „Abordarea multi-temperatura si cu punte dubla ne ofera oportunitatea de a onora comenzi de volume mari catre clientii nostri, in cadrul unei singure tranzactii, cu un singur mijloc de transport, reducandu-se astfel numarul de kilometri parcursi, prin trimiterea unui numar mai mic de camioane, in special in zonele indepartate”, a punctat John Counihan, manager de proiect al Musgrave Retail Partners.

Articole similare