Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TIP Trailer la IAA Hanovra 2018

Targul de vehicule comerciale IAA 2018 a gazduit 435 de premiere mondiale pe o suprafata de 282.000 m2 si s-a bucurat de prezenta a aproape 2.200 de expozanti si peste 250.000 de vizitatori, din care 86% vizitatori comerciali.
TIP Trailer, una dintre cele mai importante companii de leasing si servicii de inchiriere paneuropene si canadiene, a expus in Hala 27, intr-un stand de 80 m2, serviciile sale personalizate. Echipa TIP a fost formata de-a lungul timpului din 24 de colegi, experti in vanzari, consultanti service si de conformitate, care lucreaza in intreaga regiune centrala (Germania, Austria Polonia, Cehia, Romania). Un ecran tactil mare a fost plasat in centrul cabinei, pentru a arata un nou portal de clienti TIP.
 

Raspunsul clientilor a fost in intregime pozitiv si TIP a obtinut feedback interesant pentru toate instrumentele din cadrul portalului. Pentru a avea conversatii antrenante intr-o atmosfera placuta, TIP a organizat un eveniment dedicat clientilor si furnizorilor si la care au participat peste 400 de persoane din sectorul transporturilor si logisticii, dovedind ca firma si serviciile sale sunt bine-cunoscute si prezinta interes in afaceri
In zona expozitiei, TIP a colaborat cu mai multi producatori/furnizori, iar sigla sa a putut fi observata pe toate vehiculele lor. In plus, doua remorci cu un design aparte al partenerilor speciali TIP au circulat constant in interiorul expozitiei. Si pentru a marca implinirea a 50 de ani de activitate compania a comandat o editie speciala de remorci de mici dimensiuni, care au fost vandute la stand, iar veniturile obtinute au fost directionate catre o asociatie de caritate locala, care ii ingrijeste pe copiii bolnavi si familiile lor. TIP a colaborat pentru acest proiect cu Krone ca partener de caritate suplimentar si a inmanat un CEC de 2.500 de euro in ultima zi a expozitiei.
Pe 1 august 2018 TIP Trailer a fost achizitionat 100% de I Squared Capital (IQS), un fond global independent de investitii, iar Bob Fast, CEO TIP Trailer, a declarat ca „echipa de leadership a TIP si eu suntem foarte incantati sa trecem in faza urmatoare a viitorului companiei noastre si suntem convinsi de beneficiile pe care aceasta schimbare le va aduce clientilor nostri, partenerilor nostri si noilor nostri actionari“.
Pozitia pe piata europeana ii ofera companiei o baza pentru extinderea globala, in special in America de Nord, printre prioritati numarandu-se si largirea gamei de echipamente, pentru a satisface nevoile clientilor sai.

Articole similare