Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement

Titan Machinery transeaza problema asa-zisilor vanzatori de Case

La jumatate de an de la preluarea exclusivitatii pe distributia de utilaje Case, Titan Machinery transeaza problema in cazul asa-zisilor vanzatori care „misuna” pe piata, plaseaza tot felul de oferte, neacoperite de garantie, si doar creeaza confuzie in randul clientilor. Astfel, toti cei care incearca sa-si intretina o baza de clienti pe spatele Case Construction Equipment vor fi actionati in instanta pentru furt de identitate. Cel mai important este sa nu aiba clientii de suferit si pentru acestia va fi organizat un eveniment special „porti deschise“, la sediul Titan Machinery din Bucuresti.
 

Vor fi demonstratii, invitati speciali si se doreste inca o data clarificarea strategiei si a pozitiei grupului pe piata romaneasca. La inceputul lui iunie, Titan a avut o prezenta sustinuta la AgriPlanta, unde a venit cu solutia completa pentru agricultura si echipamente de constructii complementare.

Titan Machinery, unul dintre cei mai puternici dealeri Case Construction Equipment din Statele Unite ale Americii, cu 105 filiale peste Ocean, a dorit sa se extinda si in Europa, folosind aceeasi „reteta“ ca si pe piata de origine, respectiv constituirea unei retele. Dupa Romania si Bulgaria, grupul s-a extins in Serbia si Ucraina si urmeaza si alte tari europene.
Titan Machinery a intrat pe piata romaneasca in noiembrie 2011, initial pe distributia de utilaje agricole, iar in 2012 a preluat si segmentul de constructii. S-a pus insa conditia sa fie unic distribuitor al produselor Case Construction Equipment in tara noastra. In urma discutiilor purtate la nivel de corporatie si avand in vedere plaja de acoperire a Titan Machinery, dar si relatia cu producatorul Case pe mai multe piete internationale si volumele tranzactionate, s-a decis colaborarea exclusiva cu Titan. Pana la sfarsitul anului trecut, dealerul anterior a avut licenta de reprezentare in vigoare, urmand ca din 2013 sa fie preluata distributia exclusiva de catre Titan Machinery atat a utilajelor agricole, cat si a celor de constructii Case. „Tandemul echipamente agricole-echipamente de constructii este foarte util si puterea noastra tocmai de aici vine: atunci cand domeniul constructiilor trece printr-o perioada mai dificila, cu bani si proiecte putine, agricultura poate fi motorul care sa duca mai departe afacerea. In acelasi timp, Titan Machinery urmeaza o strategie foarte bine definita, care are la baza investitii sustinute in infrastructura. Tocmai de aceea, toate filialele au hale de reparatii si nu ne bazam doar pe atelierele mobile amenajate. Foarte putini dintre dealerii de utilaje agricole si de constructii au asemenea dotari“, a subliniat Razvan Tomescu, marketing manager Titan Machinery Romania.
Compania are la ora actuala cinci filiale in Romania – Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Roman si Oradea, dintre care doar ultima nu are deocamdata hala de reparatii – si 30 de ateliere mobile. Filialele …

Articole similare