Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Traficul de containere a explodat. Constanța Grains & Intermodal Hub, 7 iulie, București

Joi, 7 iulie, revista Tranzit organizează la București evenimentul Constanța Grains & Intermodal Hub, unde vom dezbate problemele cu care se confruntă operatorii în portul Constanța. Alături de noi vor fi și proprietari de terminale multimodale aflate pe vestul țării, ce au legături sau care încearcă să se conecteze cu cantitatea enormă de marfă venită prin intermediul portului de la Marea Neagră.

Evenimentul va debuta cu un panel privind starea actuală și situația din port, acolo unde congestiile sunt tot mai dese, iaroperatorii logistici și autoritățile s-au așezat la aceeași masă și fac eforturi pentru a genera o stabilitate și o creștere a calității serviciilor în noul context. Aproape de orele prânzului, discuțiile se vor canaliza în direcția soluțiilor alternative la traficul containerizat de mărfuri din zona Asiei către Europa pe ruta Trans-Caspică, ce capătă o importanță tot mai mare în noul context, ținând cont de sancțiunile pe care UE și SUA le-au impus Rusiei și Belarusului. Vedem care este starea infrastructurii, care sunt piedicile și cum putem să transportăm mai multe containere prin intermediul portului Constanța. Aflăm cum putem scoate mai rapid containerele din port și în ce măsură Autoritatea Vamală Română și Autoritatea Sanitar Veterinară își pot îmbunătăți procesul de verificare, astfel încât timpii de tranzit să fie scurtați.

Noile volume de transport pot deveni interesante și pentru transportatorii rutieri, care și-ar putea completa profitabil cursele pe internațional atunci când camioanele trebuie să se întoarcă în țară la fiecare 8 săptămâni.

Discutăm despre toate acestea la Constanța Grains & Intermodal Hub, eveniment ce are lor săptămâna viitoare la București, în data de 7 iulie. 

Companiile de transport intermodal, logistică și case de expediții abonate la revista Tranzit beneficiază un discount la taxa de înregistrare de 25%. 

Înregistrarea se face aicihttps://constantahub2022.traficmedia.ro/#reg

Sau pe email: office@traficmedia.ro

Programul evenimentului poate fi consultat aici: https://constantahub2022.traficmedia.ro/#program

Articole similare

Ad