Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transmec România dezvoltă serviciile intermodale din China și Africa și își deschide a 5-a filială pe plan local

Extinderea activității Transmec din România a condus la deschiderea celei de-a cincea filiale, odată cu dezvoltarea serviciilor din China și Africa de Nord.

Noul birou, aflat în orașul Sibiu, va gestiona cererea din partea clienților care contribuie la extinderea Transmec România.

Serviciul intermodal din China s-a dovedit tot mai atractiv pentru clienți, în special pentru cei care activează în sectoarele auto și de producție.

„Este o alternativă foarte fiabilă la transportul maritim de mărfuri. Timpul de tranzit de la hub la hub este de 14 zile, iar noi suntem foarte competitivi în materie de preț și calitate a serviciilor“ a explicat Carmen Sandu, global account manager Transmec Group.

„Folosim mai multe terminale feroviare din China, dintre care principalul este Xi’an. Transportul de tip grupaj este o specialitate, iar mărfurile sunt vămuite înainte de a fi depozitate în containerele de 40 de picioare din terminal. Transportul ajunge în România prin Polonia“, a mai spus Carmen Sandu.

Linia multimodală din Tunis, Africa de Nord, a fost lansată în 2021 pentru un client important din industria auto. Serviciul începe prin colectarea mărfii de la furnizorii din Tunis. Apoi camioanele se deplasează cu feribotul către Genova sau Livorno, Italia. Ulterior, mărfurile sunt transbordate într-o remorcă UE cu opțiunea de a continua către România prin intermediul serviciului feroviar Transmec sau pe cale rutieră, în funcție de nevoile clientului

Articole similare

Ad