Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tranzit a premiat cei mai buni transportatori din regiunea Moldova

In cadrul conferintei de la Suceava, Tranzit a premiat cele mai eficiente companii de transport marfa din regiunea Moldovei pentru rezultatele obtinute in anul financiar 2017.
Prima pozitie, la nivel regional, a fost adjudecata de compania suceveana Express Euroscan, care in topul celor mai eficienti operatori de transport analizati de Tranzit la nivel national ocupa pozitia 60. Locul al doilea a fost ocupat de tot de o companie din judetul Suceava, Anasped (pozitia 65 la nivel national). Podiumul a fost completat de HTR Spedition, companie care la nivel national s-a clasat pe locul al 69-lea, fiind, de altfel, si singura prezenta cu capital strain din topul regional.

Ca de fiecare data, premiile pentru cei mai eficienti transportatori au fost acordate in functie de criterii de performanta precum profitabilitate, volum de activitate, investitii, active etc.
Alin Cretu (ATM Bucovina) si Adrian Pop (APTE 2002) au fost recompensati cu „Premiul pentru Implicare si Devotament in Interesul Breslei“.
Acestia au primit premii din partea partenerilor evenimentului.

Articole similare

Ad