Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tranzit vă invită la conferinţă în cel mai atractiv oraş românesc pentru investiţii: Iaşi

Potrivit estimării Băncii Mondiale, reconstrucția Ucrainei va necesita cel puțin 400 de miliarde de euro, aspect care face din Iași în acest moment orașul cu cel mai mare potențial de investiție din România, în contextul în care toți economiștii europeni recunosc că România va avea un rol important în procesul de reconstrucție a Ucrainei.

Deja Iașiul cunoaște o dezvoltare importantă de câțiva ani, devenind poarta de intrare/ieșire pentru schimburile comerciale ale Republicii Moldova, care se bazează foarte mult pe infrastructura din România pentru a exporta după scoaterea din uz a Odessei. Ce lipsește este lărgirea și modernizarea punctelor de trecere a frontierei, în acest sens prim-ministrul Marcel Ciolacu afirmând că există deja finanțări pentru dezvoltarea punctelor vamale cu Republica Moldova și Ucraina. Mediul de business mizează pe investiții importante în dezvoltarea unui culoar Constanța-granițe estice, care să treacă prin Iași, iar transporturile şi logistica vor juca un rol important în dezvoltarea regiunii, mai multe depozite clasa A fiind déjà construite sau în curs de construcţie.

Vă invităm la Iași, pe 6 iunie, pentru a discuta despre rolul pe care transportatorii și logisticienii îl pot juca în asigurarea schimburilor comerciale ale celor două țări vecine cu restul lumii.

Pentru transportatorii români din regiune, obişnuiţi să îşi caute de lucru la mii de kilometri distanţă, revigorarea economică a zonei va aduce un echilibru în activitatea prea mult bazată de Comunitate. Dar până atunci nu putem pierde din vedere provocările multe şi dificile ale transportului internaţional, de aceea o parte importantă a programului conferinței noastre de la Iași este focusată pe modul de organizare a activității de transport spre vestul Europei, astfel încât să se evite amenzile și prestarea serviciilor sub costuri.

Pentru înscrieri la conferinţă scrieţi-ne pe office@traficmedia.ro, tel.: 0732.131.353

Articole similare

Ad