Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un nou trailer Broshuis, mai ușor și mai flexibil, pentru utilaje de construcții

Broshuis și-a completat oferta cu un trailer semi-jos, PL2, cu axe pendulare, cu nișă de 800 mm lățime și 3.500 mm lungime pentru brațele macaralelor lungi și cu rampe, un produs multifuncțional, ce permite transportul unei game largi de echipamente de construcții. Una dintre primele firme care l-au comandat este Manfred Schrefler, din Austria, specializată în lucrări de excavare, care îl va folosi la transportul propriilor mașini de construcții și care apreciază mai ales flexibilitatea în adaptarea la mai multe tipuri de astfel de echipamente. Conducerea firmei a mai fost influențată în decizia de achiziție și de faptul că, datorită greutății proprii mai mici a noului trailer, acum își poate transporta singură și utilajele cele mai grele, ceea ce nu-i permitea niciun alt producător de semiremorci grele. În plus, cursa noului trailer permite o manevrare bună pe cele mai denivelate terenuri și încărcarea mai ușoară a echipamentelor pe platformă.

Axele pendulare sunt construite chiar în fabrica Broshuis și sunt sudate de roboți într-o locație din Olanda, declară reprezentanții producătorului, subliniind astfel calitatea vehiculului. Iar datorită noului design asistat de computer și tehnologiilor de producție, în care s-a investit enorm în ultimul timp, se poate calcula exact unde se poate economisi greutate proprie și unde este nevoie de ranforsare a trailerului, aspecte esențiale dacă este nevoie de înlăturarea unei părți din podea pentru a dezvolta nișa pentru brațele macaralelor. Astfel se obține un șasiu rigid și rezistent și un trailer foarte puternic, dar cu greutate proprie redusă, cu cel puțin 10% sub a versiunilor anterioare.

Un astfel de model a fost testat în condiții extreme de Armata SUA, ceea ce reprezintă cea mai bună recomandare posibilă.

Articole similare

Ad