Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UPS imbunatateste timpii de tranzit

UPS anunta o serie de imbunatatiri la nivelul retelei si infrastructurii care reduc timpii de tranzit pentru expeditiile catre si din Romania. Clientii din Romania care fac expeditii cu destinatia Polonia prin intermediul UPS Standard® beneficiaza acum de timpi in tranzit mai rapizi cu o zi. „Pentru orice companie care doreste sa-si creasca baza de clienti si sa ramana competitiva, o zi poate face diferenta, in special pentru IMM-urile aflate la inceput de drum”, a declarat Yannick Mooijman, managing director UPS Ungaria, Grecia, Romania & Slovenia. „IMM-urile constituie coloana vertebrala a economiilor din Romania si Polonia, iar volumele de export si import dintre aceste tari cresc de la an la an. Prin conectarea companiilor romanesti la reteaua noastra logistica inteligenta globala, le oferim o alta modalitate de optimizare a lanturilor de aprovizionare transfrontaliere.”
Potrivit studiului UPS Pulse of the Online Shopper din 2019, 38% dintre clientii online la nivel mondial decid sa isi abandoneze cosul de cumparaturi daca pretul de livrare este mai mare decat cel anticipat. Datorita reducerii timpilor de tranzit pentru serviciul UPS Standard, comerciantii online din Romania pot continua sa creasca nivelul de satisfactie al clientilor prin oferirea unui serviciu de livrare in Polonia, intr-un mod rapid si accesibil.
Imbunatatirile aduse serviciului UPS fac parte din planul de investitii de 2 miliarde de dolari al companiei in reteaua si infrastructura europeana. Investitiile recente includ deschiderea a trei super hub-uri in Londra, Paris si Eindhoven, precum si noi facilitati operationale in orasele Mys?owice si Stryków din Polonia. Datorita programului de investitii al UPS, clientii pot ajunge acum prin intermediul serviciului UPS Standard la peste 80% din populatia Europei, in doua zile lucratoare.

Articole similare

Ad