Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Karpathia Industries

Grupul Spanos a fost infiintat in 1991 in Grecia, deruland o afacere axata pe echipamente si solutii in domeniul constructiilor. Pe masura ce compania s-a dezvoltat, s-au deschis inca cinci filiale, inclusiv cea romaneasca (in 2004), care si-a desfasurat activitatea, pana anul trecut, sub numele de Spanos Industria, dealer unic al Cifa in Romania.
Insa, din dorinta de independenta, dar si pentru a-si putea extinde portofoliul de utilaje pentru constructii prin includerea mai multor branduri, noua echipa a dezvoltat un proces foarte complex de rebranding, ajungand astfel sa poarte un nume care sa sugereze si zona geografica din care face parte: Karpathia Industries.

Apoi, in cadrul noii companii au fost implementate modificari structurale la fiecare nivel important, pornind de la actionariat, management de varf si resurse umane, pana la o strategie orientata pe afaceri, dezvoltare financiara si resurse umane. Astfel, compania a devenit dinamica, oferind o gama completa de solutii privind echipamentele de beton, cu accent pe tehnologiile inovatoare Cifa, dar si pe serviciile after-sales si comercializarea de echipamente rulate. De asemenea, Karpathia Industries are in intentie si completarea portofoliul cu servicii de finantare, astfel incat, prin servicii complete, distribuitorul autohton de echipamente sa faca trecerea catre clienti dedicati, care sa-i asigure o independenta fata de evolutia pietei.
Beneficiind de preturi bune, avand la baza suportul comercial al grupului, dar si de garantii mari, in special pentru anumite componente, Karpathia Industries si-a propus sa se situeze in frunte la vanzarea echipamentelor pentru beton, dar si sa imbunatateasca relatiile cu dealerii de camioane care pot reprezenta un canal comercial foarte important pentru business.

Articole similare