Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

VIDEO: Gala Tranzit pentru operatorii de logistică, expediții, distribuție și curierat

Cei care au fost prezenți (dar și cei care nu au fost prezenți) la Gala Tranzit pentru operatorii de logistică, expediții, distribuție și curierat pot urmări ceremonia de premiere a celor patru categorii analizate de revista Tranzit: premiile de eficiență în Contract Logistics, Expediții Rutiere, Expediții Air & Sea, Distribuție capilară, Distribuție paletizată, curierat și inovație în supply-chain.

Premiile Tranzit pentru eficiență în logistică, expediții, distribuție și curierat au fost acordate pentru 2020 și 2021 pe 31 martie, la București, în prezența a 250 de reprezentanți ai industriei.

Revista Tranzit a selectat 30 de companii care au adunat cele mai multe puncte în funcție de cifră de afaceri, profit, EBITDA, creșterea profitului/cifrei de afaceri de la un an la altul, grad de îndatorare vs. active/capital de lucru/EBITDA, din care în final s-au înscris 10 în competiția lansată: Aquila, DSV Solutions/DSV Air & Sea, FM Romania, GebruderWeiss Romania, Kuehne + Nagel, I.B. Cargo, IDL Bucharest, Pallet Express, Quehenberger Logistics Rou și Orient.

Rezultatele financiare ale companiilor pe 2020 au fost adunate cu performanțele declarate pentru anul fiscal 2021. Din cauza avântului luat de segmentul Air & Sea pe 2020 și mai ales pe 2021 – când s-au înregistrat creșteri ale tarifelor de transport pe maritim și de 6-7 ori – cifrele de afaceri ale firmelor care organizează astfel de transporturi au fost influențate major de perturbările pieței, astfel încât rezultatele finaliștilor au fost împărțite pe trei domenii de activitate: Contract Logistics, Expediții Rutiere și Expediții Air & Sea.

Articole similare

Ad
Ad