Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Video: Tranzit prezinta noutatile de la LogiMAT 2019

Revista Tranzit este prezenta la LogiMAT, cel mai important targ de logistica din Europa din 2019. La editia de anul acesta expun peste 1.600 de companii, cele mai multe din Europa si de peste Ocean. Organizatorii se asteapta la circa 57.000 de vizitatori, iar cele mai noi tendinte in materie de logistica si supply chain vor fi prezentate in numarul urmator al revistei Logistica.

LogiMAT 2019 grupeaza expozantii pe aceleasi industrii, cel mai mare grup fiind format din producatorii de utilaje si instalatii pentru fabrici, care vor prezenta cele mai recente produse si solutii pentru mutarea eficienta a bunurilor in halele 1, 3, 5 si 7. Tehnologiile definitorii variaza de la vehicule de transport fara sofer, roboti inovativi stationari si mobili, precum si kituri tehnologice inteligente de transportoare la trenuri si la cele mai moderne nave de transport de inalta performanta. Exponatele includ, de asemenea, servicii IT sustinute care sa asiste in planificarea planificarii si proiectarea instalatiilor, dar care sa raspunda si nevoii de intretinere, intretinere si piese de schimb.
Expozantii care ofera produse complementare si inovatii in domeniul ambalajelor, containerelor, tehnologiei de etichetare si sistemelor de ambalare si de cantarire vor fi in halele 4 si 6 pe axa sudica. Vizitatorii se pot astepta la un spectru larg de produse si servicii – de la ambalajele stretch turnate noi pana la balantele 3D de gravitatie si de dimensionare 3D de marfa atat in modele mobile cat si in plafoane. Se vor afisa imprimante de securitate digitale, etichete contrafacute si imprimante RFID extinse, etichete si aplicatii, alaturi de solutiile pentru logistica urmatorilor generatii pentru insulele de ambalare reutilizabile si semi-automate.
Furnizorii de solutii software de intralogistica, cel de-al doilea cel mai mare contingent expozant la LogiMAT 2019, vor fi in salile 6 si 8 pentru a prezenta o varietate de modele de sisteme de management a depozitului, inclusiv noi caracteristici pentru procese complet integrate si aplicatii de ultima ora, puterea inteligentei artificiale (AI). In plus, vizitatorii vor gasi solutii inovatoare in domenii atat de diverse, cum ar fi realitatea augmentata (AR) industriala, telematica si managementul transporturilor, sistemele de management al securitatii informatiilor (ISMS) si cele mai recente solutii software pentru controlul vamal, al transportului maritim si al exportului.  In ultimul deceniu, LogiMAT a inregistrat o crestere de cinci ori a numarului vizitatorilor internationali si a celor din afara Europei.
Tranzit va prezenta toate aceste noutati in numarul urmator al revistei LOGISTICA si pe site-ul www.traficmedia.ro.

Articole similare